Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyi izmot tudok felszedni...

Mennyi izmot tudok felszedni ennyi idő alatt?

Figyelt kérdés

16 hét (kb. 3,5 hónap) alatt mennyi izmot lehet felszedni?

Ennyi idő alatt el lehet érni látványos változást izomtömegben, ilyen körülmények között:?

- nem vagyok teljesen kezdő

(erőszint:

fekvenyomás 80kg x 7

guggolás 95kg x 6

felhúzás 120kg x 5

mellről nyomás 50kg x 5

evezés 65kg x 5

felkar 40,5 cm (egyedül ezt szoktam lemérni))

- heti 6x edzenék, push/pull/leg felbontásban, heti 12-14 sorozatot csinálnék/izomcsoport, minden sorozatot bukás közeléig tolnék

- helyesen táplálkoznék (kalóriatöbblet, elegendő fehérje)

16 hét alatt így el lehet érni valami látványosat, látszana rajtam, adna valami pluszt ez a 3,5 hónap? (naturál, 21F)

2022. nov. 13. 14:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
47%
Naturálban nem fogsz tudni heti 6 edzés mellett, 16 hétig max. erőbedobással edzeni. De ha sikerül is kihozni magadból a maximumot, 3 hónap alatt semmi szemmel látható változás nem lesz, esetleg nüansznyi különbségeket észreveszel magadon. Egyrészt az idő is kevés és nem is vagy már full kezdő.
2022. nov. 13. 21:23
 12/15 NTBS ***** válasza:
Nagyon keveset. Adj magadnak több időt.
2022. nov. 14. 17:20
 13/15 anonim ***** válasza:

Nem ertem a kerdést.Nem vagy kezdo,tehat edzesz.Nomost ha edzesz akkor te magad pontosan tudod hogy x idó alatt mennyit fejlődtel.No pont annyit fogsz ismét kb.+-1,2 kg.

Amúgy átlagban kezdőként 1,5-2,5 kg gyarapodást szoktak meghatározni.Kesőbb a havi fejlődés csökken,nem lineáris az edzéssel eltöltött idővel.A genetika is durván bejatszik.Kor,nem stb..Ezért nem is lehet pontosan kiszamolni.Csak kb táppontokat lehet felallítani nagyolva.Haladóként örülsz az évi 1,2 kilónak is.

2022. nov. 14. 18:54
 14/15 A kérdező kommentje:

Viszont eddig kisebb volumennel, nem ennyire keményen edzettem mint most.

Azért gondoltam, hogy ha 3,5 hónapig kicsit többet eszek, jobban tudok majd regenerálódni, így nagyobb volumennel, még keményebben edzenék és ez hátha dobna valamit?

2022. nov. 14. 20:27
 15/15 anonim ***** válasza:

14#

Akkor számolj 4,5 kilóval.

2022. nov. 15. 07:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!