Tudok otthon felszerelés nélkül izmot felszedni edzéssel?
Azért egy minimális lóvét érdemes lenne belerakni.
Elmész pár napot segédmunkásként, aztán megvan az ára a húzónak, egykezes súlynak stb.
Azzal pont nem leszel előrréb, ha veszel magadnak pár kézisúlyzót. Néhány hónap múlva úgyis kevés lesz.
Ha otthoni edzés, akkor street workout, trükk-orientáltan, gyakorlat-orientáltan, progressziókkal dolgozva, statikus elemeket előnyben részesítve. Persze az otthoni fekvőzgetéseket/felülésezgetéseket is nevezheted calisthenicsnek, csak azokkal se erő, se izomzat szempontjából nem mész majd sokra. Viszont mindenképpen kell valami, legalább egy rúd vagy egy állvány, ahol tudsz húzodzkodni-tolódzkodni, meg az egyebeket. 40 ezerből tök jó állványokat lehet már kapni. De lehetsz kreatív is, én anno nagyapám padlásán a gerendán húzódzkodtam és két fűrészbakon tolódzkodtam.
Egyébként én is azt javaslom, hogy járj street workout parkba. Az egy ingyenes paradicsom. Viszont ha neked csak az izomépítés a cél, és alapvetően nem vonz a szertorna világa, akkor jobban jársz, ha veszel egy kondibérletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!