175 cm vagyok és 60 kg. Alacsony a testzsír indexem. Jelenleg semmit nem edzem. 1 hónap alatt lehetséges 10 kg izmot felszedni?
Azt hallottam, hogy kezdőként ez lehetséges, csak később nem…
Igaz ez?
Ez a srác pl. 40.40 kilón kezdte és a 18. napon 45 kg. pedig az edzésterve nagyon gagyi.
De ha így folytatja a a +~8kg. meg lesz neki a 30. napra.
Aha, ja.
Te is így nézel ki? Téged is most engedtek ki Auschwitzból? Rakj ki képet!
Hasonlóan nézek ki, de nem ennyire betegesen.
120 kilóról fogytam ennyire 2 év alatt, drasztikus kalória deficittel.
Még csak kardiót sem csináltam mellette. Simán arra figyeltem, hogy a megfelelő vitamin bevitel mellett minél kevesebb kalória legyen a kajám. Bár a háziorvosom nagyon ellenezte a diétámat.
Zsírosodni nem akarok, akkor sem ha tömegeléssel lehet igazán fejlődni. Meg ha hosszútávon elkerülhetetlen is…
Azt is olvastam, hogy kezdőként akár kalória deficitben is lehet izmot építeni.
Értem. Na szóval: egy év alatt sem fogsz felszedni 10 kg száraz izomszövetet, pláne nem egy hónap alatt. Tudom, TikTok, meg YouTube. Nem, a valóságban kezdőként az első egy hónapban örülj, ha egy deka izom feljön rád, mivel hogy azt sem tudod, mit kell csinálni a súlyzóval.
Progresszív edzésterv, célnak megfelelő étrend, kielégítő regeneráció, és ha minden jól megy, akkor TALÁN évek múlva majd erős leszel és izmos. Azt meg naturál hobbigyúrósként kár számolgatni, hogy X hónap alatt hány kiló izmot tudsz felépíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!