Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyi izmot tudok felszedni...

Mennyi izmot tudok felszedni ennyi idő alatt?

Figyelt kérdés

16 hét (kb. 3,5 hónap) alatt mennyi izmot lehet felszedni?

Ennyi idő alatt el lehet érni látványos változást izomtömegben, ilyen körülmények között:?

- nem vagyok teljesen kezdő

(erőszint:

fekvenyomás 80kg x 7

guggolás 95kg x 6

felhúzás 120kg x 5

mellről nyomás 50kg x 5

evezés 65kg x 5

felkar 40,5 cm (egyedül ezt szoktam lemérni))

- heti 6x edzenék, push/pull/leg felbontásban, heti 12-14 sorozatot csinálnék/izomcsoport, minden sorozatot bukás közeléig tolnék

- helyesen táplálkoznék (kalóriatöbblet, elegendő fehérje)

16 hét alatt így el lehet érni valami látványosat, látszana rajtam, adna valami pluszt ez a 3,5 hónap? (naturál, 21F)

2022. nov. 13. 14:21
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
63%
nem
2022. nov. 13. 14:37
 2/15 anonim ***** válasza:
55%
Nem
2022. nov. 13. 15:53
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
teljesen 0-ról félév után lehet látni a változást, de jelentősén csak 1 év után.
2022. nov. 13. 16:23
 4/15 anonim ***** válasza:
62%
mivel nem vagy kezdő, 16 hét kicsit kevés.
2022. nov. 13. 16:25
 5/15 anonim ***** válasza:
0%

Nagyreszt kaja fuggo. Kb. 0,5 kg/het realis ha tenyleg mindenre odafigyelsz.

Nekem 3 honap alatt olyan 2-3 kg jott fel merleg szerint, de en latom a valtozast.

2022. nov. 13. 16:25
 6/15 anonim ***** válasza:
46%

hiába pontoztok le, majmok

4hónap alatt nem érsz el látványos változást ha nem vagy kezdő.

1-es voltam

2022. nov. 13. 16:53
 7/15 anonim ***** válasza:
67%

"Nekem 3 honap alatt olyan 2-3 kg jott fel merleg szerint, de en latom a valtozast."

Aha, tehát, te 3 hónap alatt felszedtél 2-3kg izmot?

Attól, hogy a mérleg megy fel, az még nem is jelenti azt, hogy mind izom, sőt. :)

De, ellenkező esetben, ha Te 3 hónap alatt 3kg izmot felpakoltál, akkor gratulálok, Te egy genetikai csoda vagy.

2022. nov. 13. 16:55
 8/15 anonim ***** válasza:
0%

5 vagyok: lattad valahol hogy azt irtam, hogy 2-3 kg szintiszta izom? Tanulj meg szoveget ertelmezni 😉

(Max geppel lehetne lemerni ebbol mennyi izom.)

3 honap alatt, ha jo a kajad, jo az edzesed, pihensz eleget, nem bulizol meg iszol minden hetvegen. Miert lenne genetikai csoda? 10 kg valoban az. De reszemrol ez keves is volt. +5 kg lett volna a cel.

Hozzateszem, en is "csaltam" neha. Nem volt meg mindig a napi makro es kaloria szukseglet. Alkoholt is ittam parszor, tehat nem volt ez kozel sem 100%-ig optimalis.

De ha neked megnyugtatja a kis lelked, hogy ez nem lehetseges, es mindenki hulye aki mast allit, akkor tartsd magad ebben a hitben, hogy nyugodtan aludj. 🙃

2022. nov. 13. 17:21
 9/15 anonim ***** válasza:
50%

Vannak bajok. :D

Árad a rosszindulat belőled, pedig pont te nem érted a lényeget.

"3 honap alatt, ha jo a kajad, jo az edzesed, pihensz eleget, nem bulizol meg iszol minden hetvegen. Miert lenne genetikai csoda?"

Nem az genetikai csoda, hogy 3kgot híztál és abból jó esetben fél kg izom, hanem az, hogy azt hiszed, hogy nagy cucc hízni 3kgot.

Te most abban a hitben vagy, hogy mekkora király vagy, mert 3kgot sikerült híznod. De felfogni már nem tudod, hogy ebben semmi érdem nincs. Simán lehetséges ennyit összehozni. Sőt, van, aki 1 hónap alatt hízik ennyit, az már más kérdés, hogy ebből mennyi is izom :) Érted már?

Bárki tud hízni bármennyit.

De, örülj magadnak, ügyes vagy, híztál 3kgot. További ilyen sikereket kívánok :)

2022. nov. 13. 17:51
 10/15 anonim ***** válasza:
17%

Nem gondolom semekkora kiralynak magam. Es az hogy barki barmennyit tud hizni, egy hulyeseg.

Genetika es sok mas tenyezo fuggvenye. Szerinted miert szol a kerdesek fele arrol, hogy hogy tudnek hizni/tomegelni?

En eleg sokaig stagnaltam es orultem ennek az eredmenynek. Ennyi. Nem gondolom sem tobbnek se semminek magam, mert amator hobbi szinten nekem igy jo.

Viszont en legalabb valaszoltam a kerdezonek, ellentetben veled, aki indokolatnaul beleáll másokba, anélkul hogy erdemben valaszolna barmit.

2022. nov. 13. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!