Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért mondják ezt a vádlira?

Miért mondják ezt a vádlira?

Figyelt kérdés

Mindenhol azt olvasni, hogy a vádli 90%-ban genetika. Hiába edz valaki, formásabb lehet, de vastagodni nem nagyon fog ez a testrész.

Ehhez képest ha megnézzük a női(!) táncosokat, akkor a vádlijuk sokkal teltebb, mint a testépítő nőké, de vastagságra az átlag férfiakéval is felveszi a versenyt. Ez kb bármelyik celeb táncosra igaz.

Ez véletlen egybeesés, vagy az ő edzésük intenzívebb?

2022. okt. 23. 13:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"Pedig érdemes megnézni néhány híresebbet (videoklipben, nem pózolt képeken), pl: Molnár Andi, Forrai Bea, Likovics Alexandra. Mindegyiknek sokkal vastagabb, mint a legtöbb gyúrósnak. Persze a gyúrósnak szálkásabb, izmosabbnak tűnik, de sokkal vékonyabb.

De ha megnézünk bármilyen tv-s műsort (dancing with the stars, x-faktor koreográfiában résztvevő táncosok), akkor ott sincs egyiknek sem piszkafa lába."

Hátrányban vagyok, mert nem követem az ilyesmiket, és roppant szánalmas és egyszerű műsoroknak tartom ezeket, amik szintén egyszerű emberek szórakoztatására készülnek. Azt pedig kizártnak tartom, hogy az én 175/90 kilós hobbigyúrós formámnál egy 50 kilós ropi táncos csajnak nagyobb legyen a vádlija. Persze te se azt mondtad, hogy minden gyúrósnál nagyobb lenne a vádlijuk.

De viszont azt érdemes figyelembe venni (ezt már leírtam), hogy ha a táncosoknak izmos a vádlija, akkor az a tánctól van, azt senki se mondhatja, hogy csak azok mennek táncosnak, akikgek genetikailag izmos a vádija... Tehát itt meg is bukik az elmélet, hogy a vádli genetikailag szar ahogy van a legtöbb embernek, mert akkor a táncosoknak meg a focistáknak mi a tökömtől nagy? :DD

"Ezért lehet az, hogy akár egy táncosnak is lehet jobb vádlija, mint egy testépítőnek."

De ha a vádli genetikailag szar, akkor a táncosnak se lenne jobb vádlija a testépítőnél, mert a táncos vádlija is genetikailag szar nem? xDDD Ezért hülyeség amit az első ír.

Szóval akkor magyarázzátok meg nekem, hogy a táncolás miért épít jobb vádlit, mint a testépítés, ez a feladat!

A másik pedig az, hogy ha a vádli lehet genetikailag kaka, akkor tulajdonképpen a bicepsz is lehet kuka nem? Mert nekem meg a felkarom gyenge de ha leírom, hogy sok gyúrás után is csak 36cm a felkarom biztos megkapom, hogy nem edzem jól, az a baj. Viszont ha a vádlija kicsi valakinek, akkor meg már lehet a genetikára fogni, ha a karja kicsi, akkor meg nem? Érdekes ez!

2022. okt. 24. 12:33
 12/14 anonim ***** válasza:

Én elhiszem, hogy vannak genetikailag szar vádlik de akkor genetikailag szar bicepszek meg triceoszek is vannak, meg mellek és hátak is. És itt arra is gondolok, hogy mennyi izmot pakolhat fel rá az ember.

De az nonszensz, hogy az a testépítő hozzáállás, hogy ne a genetikára fogd ha sikertelen vagy, de azért ha a vádlid szar akkor az a genetika miatt van, ha meg a karod kicsi az a szar edzéstől van, meg ha a melled kicsi az is.

Ráadásul az első kommentje meg azt írja, hogy ezért lehet a táncosoknak jobb vádlijuk mint a testépítőknek, de arra nem gondol, hogy ezen a logikán menve a táncosok vádlija is szar genetikailag, tehát mégse a genetika miatt jobb nekik, hanem az edzéstől.

Ezek szerint a futás meg a tánc több izmot épít, mint a súlyzós edzés? Eddig akkor hülyeségeket írtatok itt?

2022. okt. 24. 12:45
 13/14 anonim ***** válasza:

Ilyeneken, hogy ez az izmom genetikalag ilyen, ez pedig olyan, majd ráérsz akkor gondolkozni, ha testépítő versenyző céljaid lesznek.

Addig is mindenre kell (kéne) edzeni, nyilván lesz olyan izmod, ami jobban fejlődik és lesz ami kevésbé.

2022. okt. 24. 14:39
 14/14 NTBS ***** válasza:
Nyílván egy táncos a lábára edz a legtöbb esetben.
2022. okt. 24. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!