Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért mondják ezt a vádlira?

Miért mondják ezt a vádlira?

Figyelt kérdés

Mindenhol azt olvasni, hogy a vádli 90%-ban genetika. Hiába edz valaki, formásabb lehet, de vastagodni nem nagyon fog ez a testrész.

Ehhez képest ha megnézzük a női(!) táncosokat, akkor a vádlijuk sokkal teltebb, mint a testépítő nőké, de vastagságra az átlag férfiakéval is felveszi a versenyt. Ez kb bármelyik celeb táncosra igaz.

Ez véletlen egybeesés, vagy az ő edzésük intenzívebb?

2022. okt. 23. 13:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
67%
Sokszor még egy focista vagy egy sprinter vádlija is komolyabb, mint egy kokszos testépítőnek. Pont azért, mert a vádli egy anatómialag rendkívül egyénien és "hülyén" tapadó/eredő kis izmocska. Nekem hatalmas szerencsém van, mert genetikailag jó vádlim van (nagyapámnak és apámnak is olyan vádlija volt egész életükben, mint egy szobornak). Soha nem szenteltem nagy figyelmet a vádli edzésének, mégis jobb vádlim van, mint a gyúrósok 95 százalékának. Sajnos tényleg ilyen a genetika (cserébe a vállövem egy rakás szar). Ezért lehet az, hogy akár egy táncosnak is lehet jobb vádlija, mint egy testépítőnek.
2022. okt. 23. 13:17
 2/14 A kérdező kommentje:
De én arra gondolok, hogy nincs olyan táncos, akinek vékony lábai lennének. Tehát valami van benne, amitől vastagodik a vádli, mert 90%-nak az.
2022. okt. 23. 13:42
 3/14 anonim ***** válasza:
19%
A tancosoknak a többi testrésze vékonyabb, szálkásabb, ezért arányaiban vastagabbnak tűnhet.
2022. okt. 23. 15:48
 4/14 anonim ***** válasza:
80%
Persze, a vádli a genetika miatt nem nő, de a kar az meg genetikától függetlenül nő. Érdekes.
2022. okt. 23. 17:43
 5/14 anonim ***** válasza:
Nézz rá Schwarzenegger akármelyik gyúrós képére. Az a vádli nem genetika...
2022. okt. 24. 00:38
 6/14 anonim ***** válasza:
A vádli többségében a genetikán múlik. Persze ez nem azt jelenti, hogy ha valakinek alapból pálcika lábszára van, akkor nem kell vádlizni, mert legalább egy elfogadható vádlit mindenki el tud érni. Koxos formákat pedig el kell felejteni, ha naturál vagy, mert úgy sose fogsz kinézni.
2022. okt. 24. 10:24
 7/14 anonim ***** válasza:
55%

Nekem meg a karom gyenge genetikailag, mégis ha azt mondom, hogy genetikailag gyenge a karom akkor jönnne a duma, hogy csak kifogásokat keresek és azért nem nagy. Viszont ha a vádlija kicsi valakinek, akkor már elfogadható a genetikával válaszolni a dolgokra?

🤡🤡🤡

2022. okt. 24. 10:29
 8/14 anonim ***** válasza:
43%

"Sokszor még egy focista vagy egy sprinter vádlija is komolyabb, mint egy kokszos testépítőnek. Pont azért, mert a vádli egy anatómialag rendkívül egyénien és "hülyén" tapadó/eredő kis izmocska. Nekem hatalmas szerencsém van, mert genetikailag jó vádlim van (nagyapámnak és apámnak is olyan vádlija volt egész életükben, mint egy szobornak). Soha nem szenteltem nagy figyelmet a vádli edzésének, mégis jobb vádlim van, mint a gyúrósok 95 százalékának. Sajnos tényleg ilyen a genetika (cserébe a vállövem egy rakás szar). Ezért lehet az, hogy akár egy táncosnak is lehet jobb vádlija, mint egy testépítőnek."

Eddig azt írtátok ezen a fórumon, hogy a futás nem épít izmot, de akkor a focistáknak miért is nagyobb a vádlija egy testépítőnél? Olyanok mennek focizni, akiknek a vádlijuk genetikája alapból jobb és olyanok mennek testépítőnek, akiknek alapból szarabb? Egyébként én eddig nem láttam olyan vádlit táncokosknál, mint a nagyobb vádlijú gyúrósoknál. De tudod ha a TÁNCOS, vagy a FOCISTA vádlija megnő, akkor az onnantól már nem a genetikától nagy! Ergo a komment sem igaz.

2022. okt. 24. 10:48
 9/14 A kérdező kommentje:

"Egyébként én eddig nem láttam olyan vádlit táncokosknál, mint a nagyobb vádlijú gyúrósoknál."

Pedig érdemes megnézni néhány híresebbet (videoklipben, nem pózolt képeken), pl: Molnár Andi, Forrai Bea, Likovics Alexandra. Mindegyiknek sokkal vastagabb, mint a legtöbb gyúrósnak. Persze a gyúrósnak szálkásabb, izmosabbnak tűnik, de sokkal vékonyabb.

De ha megnézünk bármilyen tv-s műsort (dancing with the stars, x-faktor koreográfiában résztvevő táncosok), akkor ott sincs egyiknek sem piszkafa lába.

2022. okt. 24. 11:55
 10/14 anonim ***** válasza:
Mindjárt írok hosszabb kommentet csak ne az oldal utolsó kommentje legyen.
2022. okt. 24. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!