Miért mondják ezt a vádlira?
Mindenhol azt olvasni, hogy a vádli 90%-ban genetika. Hiába edz valaki, formásabb lehet, de vastagodni nem nagyon fog ez a testrész.
Ehhez képest ha megnézzük a női(!) táncosokat, akkor a vádlijuk sokkal teltebb, mint a testépítő nőké, de vastagságra az átlag férfiakéval is felveszi a versenyt. Ez kb bármelyik celeb táncosra igaz.
Ez véletlen egybeesés, vagy az ő edzésük intenzívebb?
Nekem meg a karom gyenge genetikailag, mégis ha azt mondom, hogy genetikailag gyenge a karom akkor jönnne a duma, hogy csak kifogásokat keresek és azért nem nagy. Viszont ha a vádlija kicsi valakinek, akkor már elfogadható a genetikával válaszolni a dolgokra?
🤡🤡🤡
"Sokszor még egy focista vagy egy sprinter vádlija is komolyabb, mint egy kokszos testépítőnek. Pont azért, mert a vádli egy anatómialag rendkívül egyénien és "hülyén" tapadó/eredő kis izmocska. Nekem hatalmas szerencsém van, mert genetikailag jó vádlim van (nagyapámnak és apámnak is olyan vádlija volt egész életükben, mint egy szobornak). Soha nem szenteltem nagy figyelmet a vádli edzésének, mégis jobb vádlim van, mint a gyúrósok 95 százalékának. Sajnos tényleg ilyen a genetika (cserébe a vállövem egy rakás szar). Ezért lehet az, hogy akár egy táncosnak is lehet jobb vádlija, mint egy testépítőnek."
Eddig azt írtátok ezen a fórumon, hogy a futás nem épít izmot, de akkor a focistáknak miért is nagyobb a vádlija egy testépítőnél? Olyanok mennek focizni, akiknek a vádlijuk genetikája alapból jobb és olyanok mennek testépítőnek, akiknek alapból szarabb? Egyébként én eddig nem láttam olyan vádlit táncokosknál, mint a nagyobb vádlijú gyúrósoknál. De tudod ha a TÁNCOS, vagy a FOCISTA vádlija megnő, akkor az onnantól már nem a genetikától nagy! Ergo a komment sem igaz.
"Egyébként én eddig nem láttam olyan vádlit táncokosknál, mint a nagyobb vádlijú gyúrósoknál."
Pedig érdemes megnézni néhány híresebbet (videoklipben, nem pózolt képeken), pl: Molnár Andi, Forrai Bea, Likovics Alexandra. Mindegyiknek sokkal vastagabb, mint a legtöbb gyúrósnak. Persze a gyúrósnak szálkásabb, izmosabbnak tűnik, de sokkal vékonyabb.
De ha megnézünk bármilyen tv-s műsort (dancing with the stars, x-faktor koreográfiában résztvevő táncosok), akkor ott sincs egyiknek sem piszkafa lába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!