Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Jó-e így az "edzéstervem"?

Jó-e így az "edzéstervem"?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kb. 4 hónapja edzek, 50 kilóról indultam, most 61 vagyok, tehát a súlyom egész szépen gyarapszik, és nincs is vele gond.

Viszont izmosodás viszonylatban minimális változást vettem észre.

PPL osztásban edzem heti 6x, 2500-2700 kalóriát eszem egy nap, attól függ, hogy mennyit égettem el. Használok fehérje port, illetve kreatint.

Az érdekelne, hogy az "edzéstervem" rendben van-e, min kellene változtatnom, ha kell.

Hétfő: mell-váll-tricepsz

Fekvőtámasz 30 bemelegítésnek

Fekvenyomás 3x8

Állig húzás állva 3x8

Vállból nyomás állva 3x8

Tárogatás 3x8

Vállból nyomás padon 4x12

Oldalemelés 3x8

Tricepsz letolás csigával 4x12

Tolódzkodás

Kedd: Hát-bicepsz

Húzódzkodás 4x bírásig (kb 45-50 db szabályosan)

Felhúzás 4x6

Lehúzás mellhez bírásig

Bicepsz francia rúddal állva 3x8

Scott pados bicepsz 3x8

Fordított fogású bicepsz állva 3x8

Szerda: Láb-has

Guggolás 4x12

Kitörés 3x12

Lábhajlítás 3x12 függeszkedve

Vádli állva 4x15

Hasprés 4x bírásig ( kb 100 db )

A súlyokat majdnem hetente növelem, ha nem megy akkor mindenből többet csinálok párszor.

Fekvenyomás, guggolás, felhúzás maxom -> 70kg, 90kg, 125kg

2022. okt. 22. 14:41
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

6-os Értem, viszont nem értek annyira a dolgokhoz, hogy magamnak állítsak össze egy komplett edzéstervet. Étrendem van, azért fizettem, de az edzésterv nem nagyon fér bele jelenleg. Esetleg valamit tudsz javasolni?

A válaszokat pedig köszönöm.

2022. okt. 24. 14:13
 12/13 anonim ***** válasza:
57%
Tök jól kimagyaráztad magad, frappáns válaszokat írtál de nem segítséget, tippeket kértél eredetileg annak érdekében hogy fejlődj? Mert ha így fogadod meg a tanácsokat azzal nem leszel előrébb...
2022. okt. 24. 18:10
 13/13 A kérdező kommentje:

Nem magyaráztam ki semmit.

Nyilván félreérthető volt, hogy akkor most miből is mennyi lásd "hasprés", de szerintem korrekten elmondtam, hogy annyira azért nem vagyok elvetemült.

Nem is teljesen értem, hogy mit írsz, miért kellene nekem segítséget írnom?

Lehet én értek félre valamit.

2022. okt. 24. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!