Egy hónap alatt plusz 4 kiló, ebből mennyi lehet izom?
Figyelt kérdés
Fél év edzés után volt 4 hónap kihagyásom sérülés miatt (nem az edzőteremben történt). Személyi edzővel edzettem, szerintem egy kezdőhöz képest rendben volt az edzésem, kb. 1-2 hetente tudtam emelni 2.5-5 kg-t az alapgyakorlatok súlyain átlagban, emellett az ajánlott napi fehérjebevitel is megvolt mindig. A kalóriát rendszerint túltoltam saccra kb 500-600 kcal-al mivel kb. csont és bőr voltam előtte, nem riasztott vissza egy kevés zsírosodás.
Így mentem fel 60 kilóról 70-re fél év alatt, majd 4 hónap kihagyás után vissza 64-re (6 kiló minusz).
Közel egy hónapja kezdtem újra de már újra 68kg fölött vagyok, a kérdés tehát adott, izmosodhattam most gyorsabban mint a legelső 1 hónapomban vagy csak a zsír/víz miatt jött fel most ennyi?
2022. okt. 4. 10:18
11/14 anonim válasza:
Egy hónap alatt?😂😂 Ember, ne röhögtess! Akik 1-2 kilót írnak, nem tudom melyik bolygón élnek. Szép is lenne, ha ez így működne. 2-3 deka izom esetleg, ha az étkezésed és a pihenésed is tiptop.
12/14 A kérdező kommentje:
Ja én is kezdőként havi max fél kilóról tudok, de olvasgattam hogy pár hónap kihagyás után hamarabb visszatud jönni az izom, mint mikor full kezdőként állsz neki edzeni, mert ennyi idő alatt teljesen nem épülnek le az izomrostok csak elvékonyodnak, vagy valami hasonló biológia, nem értek hozzá. Akkor ez bullshit?
2022. okt. 4. 17:18
14/14 anonim válasza:
Foleg viz. Sztem am tokmind1.. par kg ide vagy oda. Foleg naturalba oly mind1. A tukrot nezd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!