Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 2 kg plusz másfél hónap...

2 kg plusz másfél hónap alatt. Miért?

Figyelt kérdés

Másfél hónapja, null kezdőről indultam. Heti kétszer két órát járok le a terembe. Első alkalommal az ottani mérlegen lemértem magam. Most 2 kg-mal többet mutatott.

Nő vagyok, alacsony, így az izomtömegem kétlem, hogy ilyen ütemben nőne. A kajára odafigyelek.

Zsírt szedtem volna fel? Vagy csak rossz a mérleg? (sima személymérlegről van szó)

Nem tudom hova tenni ezt a plusz két kg-ot. Mindenki azt mondja, hogy nem látszik rajtam, hogy híztam volna. Nem tudom, hogy mit higgyek.

2015. dec. 23. 01:19
 1/7 Cortez70 ***** válasza:
Mi ebben a bonyolult? Elkezdtél edzeni, betöltődtek a glikogénraktárak. A glikogén pedig kis vizet is tart vissza. Pontosabban 1g ch 4 g vizet. A tükröt nézd, ha nem lett rosszabb a forma, akkor miért aggódsz pár kilón? Senki nem állít az utcán mérlegre. Lényeg a forma.:)
2015. dec. 23. 06:12
 2/7 Andi80018 ***** válasza:
Semmit, nem kell magad méregetni, tök felesleges. Az a lényeg, hogy nézel ki, nem hogy hány kiló vagy. Ha azt mondom, hogy vagyok kb 174 cm , 73 kg-mal, akkor azt mondod, hogy majdhogynem túlsúlyos vagyok, pedig nem. :-)
2015. dec. 23. 09:06
 3/7 Cortez70 ***** válasza:
Jaja, Andi pl nagyon rendben van.:)
2015. dec. 23. 10:03
 4/7 Andi80018 ***** válasza:
50%
Kösszz Monti, de azért még kell sokat farigcsálni! :-))
2015. dec. 23. 10:12
 5/7 Cortez70 ***** válasza:
Tudod hogyan kell, csak időd legyen rá és lóvé.:)
2015. dec. 23. 10:13
 6/7 Andi80018 ***** válasza:
50%
Idő kéne csak, annyi lóvé azért akad.. :-) Rohanok is, mert utána megint rohanok:-))
2015. dec. 23. 10:34
 7/7 anonim ***** válasza:
50%
2 kg masfel honap alatt? En megiszok 2 liter vizet es 5 perc alatt nehezebb lettem 2 kg-al. Akkor most meghiztam?
2015. dec. 23. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!