Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Nem fejlődtem semmit 10 év...

Nem fejlődtem semmit 10 év alatt. Elpocsékolt idő volt?

Figyelt kérdés
Itthon edzem két 20 kilós tárcsás súlyzóval, valószínűleg túl sokat, ezért tartok itt a nullánál szinte. Lehet bármi haszna az ezzel töltött időnek?
2022. okt. 3. 20:45
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
95%

Nézz a tükörbe, és mondd meg te, hogy volt-e haszna az elmúlt tíz évnek. Most ezt mi mondjuk meg látatlaban, három mondat alapján, kommentben? Legalább küldenél egy tízévvel ezelőtti és egy mostani fotót, ha már ilyen baromságot kérdezel.

Ha te tényleg tíz éven át maszatolgattál otthon 2x20 kilóval, akkor erőben nulla vagy, az biztos. Hogy izomzatban mi a helyzet, azt nem tudhatjuk. Az biztos, hogy tíz év alatt ebben a sportban még naturálon is szép eredményeket lehet elérni, ha az egyénnek adott a progresszív edzés és a célnak megfelelő étrend. Esetedben előbbi kuka, utóbbiról pedig nem írtál semmit, de mindegy is, hiszen hiába tökéletes dietetikailag a táplálkozásod, ha az edzésed egy szar.

2022. okt. 3. 20:54
 2/34 anonim ***** válasza:
84%
Elfelejtetted hozzárakni hogy csoffadt skinnyfat testalkatod is van, és már csak úgy tengsz-lengsz az edzéseken.
2022. okt. 3. 20:54
 3/34 anonim ***** válasza:
84%

"Legalább küldenél egy tízévvel ezelőtti és egy mostani fotót, ha már ilyen baromságot kérdezel."

Jajjjj ettől ne kérjél képet, mert megint nekikezdi ezt a régi ducibucis életét előadni.

2022. okt. 3. 20:55
 4/34 A kérdező kommentje:
Nem az érdekelt, hogy izmosabb vagyok-e, azt én is meg tudom ítélni, hanem magának a mozgásnak, az erőlködésnek volt-e egészségügyi előnye. Nyilván ez a nyamvadt 40 kiló sok gyakorlathoz kevés, ez is benne van, nem csak a túl sok (heti 5-6) edzés (váltogatva). A stílusért egyébként nem haragszom... és inkább vékony vagyok.
2022. okt. 3. 21:30
 5/34 anonim ***** válasza:
96%
Minden mozgás jobb, mint a mozgás hiánya. Arra mondjuk kíváncsi vagyok, hogy mit tudtál bohóckodni heti hatszor két darab kézisúlyzóval 10 éven keresztül. 10 év után tűnt fel, hogy semmi értelme annak, amit csinálsz? 10 év után tűnt fel, hogy ennyi idő alatt eredményt is lehetett volna elérni, ha maszatolás helyett normálisan edzel?
2022. okt. 3. 21:43
 6/34 A kérdező kommentje:

Nem most tűnt fel, csak a túledzettségre nem nagyon gondoltam, és talán ezzel a fehérjebevitelem sem állt arányban. 4-5 kilót sikerült azért felszednem, csak elvesztettem valahogy azt is. Ez nem panasz, nyilván hibás vagyok. Azért megnyugtató, hogy volt azért némi értelme. Most egy kis pihenő, aztán folytatom, de ritkábban.

Köszönöm az eddigi válaszokat.

2022. okt. 3. 22:15
 7/34 anonim ***** válasza:
86%

"Most egy kis pihenő, aztán folytatom, de ritkábban."

Milyen túledzés? Mit kell kipihenni? Max a hülyeséget, az edzést biztos nem. Haver, tíz éven keresztül játszadoztál két darab kézisúlyzóval. Ezt csinálhattad volna heti nyolcszor is, akkor sem lennél túledzésben. Tudod mi a túledzés? Egyszer beszélgess el egy igazi testépítővel, vagy csak járj le velem egy hónapig erőemelni, és akkor érteni fogod. És amúgy mit folytatsz? Az ostobaságot? Rendes edzés nem jön szóba?

2022. okt. 3. 22:19
 8/34 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy igazad van, de akkor nem értem, miért fogyok, mikor szerintem rendesen eszem.
2022. okt. 3. 22:28
 9/34 A kérdező kommentje:
Rendes edzéshez nincs kedvem, régen azért jártam. Egyedül élek, itthon dolgozom...
2022. okt. 3. 22:30
 10/34 anonim ***** válasza:
100%
A fejlodeshez jol belott etrend es fokozatosan novelt terheles kell.. Egyik se valosult meg, igy nemcsoda. Attol fuggetlenul meg mindig jobb mint a semmi
2022. okt. 3. 22:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!