Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Aki nem tud tuljutni az...

Aki nem tud tuljutni az oregedesen, elvesztett, elpocsekolt fiatalsagon az mit csinal?

Figyelt kérdés
Barmi otlet?
2022. jún. 12. 03:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
93%
Életunt vagy öngyilkos lesz. Esetleg megpróbálja idősebben bepótolni azt, ami kimaradt.
2022. jún. 12. 04:02
 2/11 A kérdező kommentje:
Es megprobalni bepotolni idosebb korban az szanalmas?
2022. jún. 12. 05:23
 3/11 anonim ***** válasza:
86%
Mindenki azt csinál amit akar. Ezt jegyezd meg.
2022. jún. 12. 05:47
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem szánalmas bepótolni szerintem.

Az élet nekem is ezt dobta, elpocsékolt, vágyakkal-álmokkal teli fiatal éveket, csak nekem már idősebb korban sincs erőm bepótolni, attól tartok.

2022. jún. 12. 06:54
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Keress hobbit és próbáld meg élvezni az életet. A fiatalságot nem lehet vissza kapni, ezt el kell fogadni, kösd le a figyelmed, mást nem tudsz tenni. Rágódni teljesen felesleges olyan dolgokon amin nem tudsz változtatni, de a jelenben még tudsz tenni, azt tedd meg! Keress hasonló embereket és töltsétek el közösen az időt pl.
2022. jún. 12. 08:05
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ mennyire öreg az ember, illetve mennyire tartja jól magát.
2022. jún. 12. 12:53
 7/11 A kérdező kommentje:
40-hez kozeledek, meg par ev. De a media elhitette velem h oreg vagyok. Egy 80 eveshez kepest nem, de egy 20 eveshez kepest Igen.
2022. jún. 12. 16:48
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Az még nem öreg.
2022. jún. 12. 16:50
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
5ös hozzászóló vagyok. 41 éves vagyok, kerékpározok, kirándulok, ismerkedek. Attól, hogy elmulasztottál dolgokat fiatalon még érezheted jól magad, sokan vagyunk ezzel így a te korcsoportodba is találsz hasonlókat, nem csak a fiataloké az élet. Keress értelmet, szórakozást az életed-nek,-ért.
2022. jún. 13. 11:24
 10/11 anonim ***** válasza:

En masik mediat latok es masik valosagot. Az angolokat, ahol a sport, buli, baratok, szex nem er veget hatvan folott sem, es igazabol meg hetvenesen sem, csak utana jon a bacsi, neni.

Amugy se bepotolni nem szanalmas, se mast, maskepp jolesoen csinalni nem tilos.

En otven evesen sokkot kapok mondjuk, hogy a lanyos alakom most tunik el, de tudom, hogy tenyleg nem most voltam rave partyban.

Nyugi. Egyebkent mar otthon sem mindenki trotty kiveve a melyszegenyseget, ahol fizikai es mentalis remenytelenseg van.

2023. máj. 9. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!