Ha elvesztettem az életemnek az egyetlen értelmét is?
Figyelt kérdés
Meg akarok halni, mert elvesztettem az életemnek az egyetlen értelmét is, egy személyt. Ő volt az utolsó ok arra hogy éljek :)2021. dec. 14. 21:40
1/10 anonim válasza:
Miért veszítetted el? Honnan gondolod azt, hogy nem találhatnál más értelmet az életednek?
Emiatt nem szabad feladnod.
2/10 A kérdező kommentje:
Alapból semmi értelme nem volt, aztán lett egyetlen egy és most azt is elvesztettem.
2021. dec. 14. 21:46
3/10 anonim válasza:
Ha egyszer sikerült, ha egyszer volt értelme, akkor újra lesz. Bíz magadban és az időben.
4/10 A kérdező kommentje:
De nem szeretnék már új értelmet találni az életemnek, feladom.
2021. dec. 14. 21:50
5/10 anonim válasza:
Az életnek nem egy személy az értelme.
6/10 A kérdező kommentje:
Az enyémnek az volt, egy személy. Még egy ilyen ember nem létezik a világon, és más nem érdekel egyáltalán.
2021. dec. 14. 21:55
7/10 A kérdező kommentje:
A barátom az. Ma kihívott hogy találkozzunk és közölte velem hogy vége. Én nem is számítottam rá, hogy szakítani akar, úgy tűnt hogy minden rendben van köztünk. Mint kiderült, megtudta hogy még a kapcsolatunk elején "megcsaltam". Csak egy csók volt az egyik haverjával és most ezért el kell dobni a közös jövőnket? De komolyan..
2021. dec. 14. 22:40
8/10 anonim válasza:
Ezen szinte mindenki átesik, valaki többször is. Előtte is volt élet, és utána is lesz. "Gyászold el", aztán ha megnyugszik a pici lelked, lépj tovább.
9/10 anonim válasza:
Minek csaltad meg? Nehogy már még ő legyen a hibás miatta, ráadasul az egyik haverjával?
Teljesen jogos a szakítás, ezt szerintem te is tudod, álomvilágban élsz ha azthiszed ez így működik, gondolom a srácnak se kellemes érzés, hogy ezt most kellett megtudnia, nem meghalni kell emiatt, hanem ezentúl normálisan viselkedni egy párkapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!