Az apámat annyira kizártam , mert gyerekkorom óta bántott nem fizikálisan úgy csak 1szer mondjuk akkor elvesztette a fejèt. Hanem verbálisan mentálisan és emócionálisan , annyira kizártam , hogy hasadás volt, kizártam teljesen. Mit tegyek?
Ha ellenségként tekintetek valakire , mi a megoldás?
Megbocsátás? Vagy legyőzni?
Hú, ez egy kicsit zavaros, nem egyszerű kibogozni hogy mi a konkrét kérdés.
Nekem is van olyan rokonom, akit utálok. Én már csak úgy kezelem, mintha meghalt volna. Nem haragszom, egyszerűen nem érdekel.
Ebből a szempontból jó lehet a megbocsátás - nem jelenti azt, hogy az általa tett dolgok okésak voltak, egyszerűen a saját lelki békéd érdekében elengeded, nem foglalkozol többé vele. Ami elmúlt, elmúlt.
Érdemes lenne felkeresned egy pszichológust, aki segít átlendülnöd a problémán.
Ezt neki nem kell tudnia, nem kell odamenned hozzá hogy megbocsátottál. Ezt magadban kell lerendezni.
Együtt élsz vele?
Hála a jó égnek nem élek együtt vele.
Őszinte leszek azt akarom ,hogy szenvedjen ahogy én szenvedtem.
Csak mivel megfelelési kenyszerem van ezt nehéz felvállalnom.
Sok értelemben már lesüllyedtem nincsenek barataim, párom se volt sose.
Tudod mi tartott az utamon? Hogy egyszer hatalmat szerzek es akkor senki nem bánthat.
Azt nem csak a hatalommal érheted el.
Barátokat, társat még szerezhetsz, nem maradtál le semmiről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!