Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Egy hasadás a farpofák között?

Egy hasadás a farpofák között?

Figyelt kérdés
Nem tudom pontosan hogy hasadás vagy sem mert egyszerűen tülörben sehogy sem látom, ha hozzá érek csíp és ha mondjuk ugy mozdulok hogy meghúzodik nagyon fáj, mi lehet ez? Volt már igy 2x picit kisebb koromban. Nem csináltam semmi olyansmit amitől ez lenne akkor sem értettem és most sincs semmi fogalmam hogy mi lehet ez.. valakinek volt hasonló? Légyszi segítsetek ha esetleg tudjátok mit tudnék vele csinálni mert legutóbb hetekig ott volt és nagyon fájdalmas tud lenni.

2020. máj. 5. 23:13
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha csíp, akkor felszíni sérülés :( ha már nem csíp, akkor tegyél rá babahintőport, valószínűleg valamilyen helyi allergia.
2020. máj. 6. 00:07
 2/2 anonim ***** válasza:
Izzadtság kimarhatja ott a bőrt, szóval az előttem javasolt baba hintőpor teljesen oké. Esetleg még a körömvirág kenőcs, ami használhat, abban van gyulladás csökkentő is, és irritációra is jó.
2020. máj. 6. 01:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!