Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem kellett volna a tűzijátékr...

Nem kellett volna a tűzijátékra közpénzből elpocsékolt gusztustalan kormánynak inkább ezt az összeget egészségügyre költeni?

Figyelt kérdés
2022. aug. 27. 21:28
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
44%
Unalmas ez az ócska demagógia. Inkább vidd le a kutyádat sétálni.
2022. aug. 27. 21:30
 2/31 anonim ***** válasza:
40%
De igen. Ezzel csak egy koncos fidernyák szállna vitába akit nem érdekel az országa csak a saját zsebe.
2022. aug. 27. 21:32
 3/31 anonim ***** válasza:
43%
1,65 milliárdból mire tudtak volna költeni? Üzemeltették volna azt a tíz darab susnyásban álló rákszűrőbuszt egy évig? Ugyan, ne kicsinyeskedj már :D
2022. aug. 27. 21:34
 4/31 A kérdező kommentje:

Higiéniai és tisztasági eszközök, korszerűsítés. Ha ezt a pénzt a féreg fidesz erre költi, már jobb

2022. aug. 27. 21:38
 5/31 anonim ***** válasza:
36%
Mondhat bárki bármit! Szép volt a tűzijáték.
2022. aug. 27. 21:38
 6/31 anonim ***** válasza:
41%
Nem, mert a fajtád ugyan úgy sírna tovább, én meg nem láttam volna a tűzijátékot.
2022. aug. 27. 21:43
 7/31 anonim ***** válasza:
44%

Ez egy előadás, amit a hozzád hasonló proli nem érthet.

Gondolom te vagy az, aki bezáratná a Szépművészeti múzeumot is, mert inkább adják oda a munkakerülőknek a pénzt.

Fárasztó vagy, menj aludni.

2022. aug. 27. 21:45
 8/31 Darius- ***** válasza:
66%

Akár. Ahogy egy nagyon okos és általam tisztelt ember mondta, kinek neve Thurmer Gyula.

-Mi a szegények, a dolgozók, a nép mellett állunk, és nem a tőke, a milliárdosok kegyeit keressük-

De az ellenzők írhatnának arra példákat, hol nem csinálnak tűzijátékot Magyarországon kívül. Valami jobbal kéne előállni, ha támadni akarjátok a kormányt, ez piti. És amúgy nem vagyok Fideszes :))

2022. aug. 27. 21:46
 9/31 Darius- ***** válasza:
0%
De amúgy egyetértek kedves kérdező. Most olvastam, hogy turul jelkép, ukrán zászló és mindenféle drága cicoma lenne. Bizony, ezzel a pénzzel meg lehetne menteni sok beteget az egészségügyben pl. fejlesztésekkel. Nem hiába megy el minden orvos külföldre.
2022. aug. 27. 21:50
 10/31 anonim ***** válasza:
79%
Amúgy mi ez a kérdés? Természetesen lehetett volna. Lehetett volna rád is költeni, hogy végre megtanulj saját magadon segíteni az állandó sírás helyett. Vagy lehetett volna költeni bármi másra is. Ha meg arra költik, az lenne a baj. Mindig minden baj, az a baj.
2022. aug. 27. 21:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!