Átlagember szintjén a testépítés a legdrágább hobbi?
Hallok havi 200-300 ezer Ft-os havi kajakiadásokról, persze beleértve mindent (ami legális). Kinek éri ez meg és miért?
Nem jó persze a másik véglet sem, amikor valakin semmi izom nincs.
Nem kell olyan közhellyel sem jönni, hogy pl. cigire, alkoholra, szemét kajára is elmehet ennyi, mert sokan ilyenekre sem költenek.
most jól értem hogy hobbistákról beszélünk?
mert akkor ez baromság
a 130+ kilós bereczki költ havi 300-at kajára.
egy átlag hobbigyúrós havi 80-100k-ból simán megvan.
profiknál viszont ez reális, csak náluk már ez nem nevezhető hobbinak.
Miért, ki nem hobbista? Van olyan, aki pénzt is kap érte, nem is keveset? Naponta 2-4 órát tölteni a teremben is hobbi, nem?
Az a havi plusz 100e is elég komoly pénz szerintem. Igen, azokat értettem a legális alatt. Én is nyomom amatőr kezdő szinten vagy 20 éve itthon, és egy csomó dolgot nem eszek amit szeretnék, de hogy ennyit költsek erre, teljesen kizárt. Persze mi közöm hozzá, ki mire költi a pénzét.
hogyne volna.
a sikeresebb sportolókra felfigyelnek a szponzorok, +mellette szinte mindenki személyi edzősködik, és sokkal több vendégük lesz az eredményeik miatt, +többet is elkérhetnek egy edzésért.
sokan edzés nélkül is elköltenek egy 100-ast kajára
de szerintem is sok, én kb ilyen 60-at költök rá havi szinten
Ki az az őrült, aki napi 2-4 órát tölt a teremben? Még egy versenyző se tölt lenn 4 órát..
Havi 100k mai árakkal mitől olyan sok? Szemétre ugyan úgy elmegy, még több is.
Lemész a boltba, kóla, chips, péksüti, szalámi, otthagysz máris 3ezret.
Ezt szorozd fel 30cal, már el is ment a pénzed
figyelj, enni mindenképp kell
20-30ezerrel többet költ rá kb az ember az edzés miatt
az a havi 30e ft nem sok
hát az dilettáns.
persze ellehet költeni 100ezreket akár a tápkiegekre csak minek?
Én amúgy azt szoktam, hogy direkt nézem, mi van lértékelve ilyen 40-50% akcióval, és bevágom a fagyasztóba őket. Ma is így vettem kacsamellett 1600ft-ért kilóját.
Egyéb gyors kaja, pl. kész étel amit csak bevágsz a sütőbe/mikróba és belapátolod 1 evéssel kb 800-900 ft, ehhez hozzájön a péksüti, hell, kóla, egyéb fas.zság, ott vagy hogy 3k.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!