Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Fürdést hogyan oldjátok meg?

Fürdést hogyan oldjátok meg?

Figyelt kérdés

2 éve 2-3 szor is zuhanyoztam az edzések miatt, de ahogy benövekedtek az izmaim, lusta vagyok fürdeni, egyáltalán gyakran olyan izomlázam van, hogy járni alíg bírok stb. xD nektek is volt ilyen rosszabb időszakotok, hogy ritkábban fürödtetek, vagy ez inkább pszichés?

Hátmosó kefe is kell hogy rendesen megcsutakoljam magam újabban.

Vélemény?

#edzés fürdés #hátmosás
febr. 5. 15:01
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Hogy érted, hogyan oldjuk meg? Úgy oldjuk meg, mint mindenki más, akár gyúr, akár nem.

Edzés után pont, hogy jól esik a fürdés. Számomra higiéniailag elképzelhetetlen, hogy ne fürödjek azért, mert mondjuk izomlázam van.

febr. 5. 15:09
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Én semmivel sem fürdök többet, mintha nem sportolnék.

Fürdök minden reggel és este, de amikor edzés van, akkor nem otthoni az esti fürdés, hanem a teremben.

febr. 5. 15:40
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha 1-2 alkalommal vagy új fajta terhelésnél járni is alig bírós izomlázad van az normális. Ha gyakran az nagyon nem.

A furdes alap higienia. Ha hazamenni tudsz a terembol meg a vacsorat megenni akkor furdeni is

febr. 5. 16:01
 4/5 anonim ***** válasza:

Én vízzel.

Amúgy bigorexiás vagy, tudod, ugye?

febr. 5. 19:08
 5/5 A kérdező kommentje:

Bigorexiás? Ennek utána nézek...amúgy volt egy kis pánikom is, meg ilyen túlkávézás, lustább lettem, miközben túledzettnek éreztem magam, kajám nem vol elég jó, de most már kezdem helyretenni a dolgot.

Vmi kis bigorexia szerű volt, igen. =)

febr. 5. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!