Hogyan oldjátok meg a fürdést, ha már kinőtte a fektetőjét a babátok, de még nem tud stabilan ülni? Gondoltam arra a kör alakú fürdetőre, de eléggé lötyög benne, mivel nem tud stabilan ülni.
Szia!
Mi már 3 hónapos kora óta a nagykádban füretünk, azért mert imád pancsolni, keze-lába jár és már nem tudtuk a babakádban úgy fürdetni, hogy ne verje be a fejét. Nem fogja beleverni a fejét a kád aljába. De ha ettől tartasz, akkor lehet párszáz Ft-ért venni csúszásgátlót a kád aljába.
Ha nem tud még ülni, akkor én nem javasolnám az ültetőt. Mi azért sem vettünk olyat, mert picit nagyobb a kádunk, eléggé sok vizet kéne ahhoz beleengedni, hogy tudjon lubickolni.
Szió!
Mi használjuk a kör alakú biztonsági fürdetőt. Nem bántam meg, hogy megvettem. Az én lányom sem tudott még stabilan ülni, mikor először használtuk, de nyugodt lehetsz benne, hogy nem tud benne lecsúszni, még akkor sem, ha nem ül stabilan.
Egyébként a kádat nem is lehet teleengedni a biztonsági fürdetővel; egy vonal jelzi, meddig érhet a víz, hogy még biztonságos legyen a baba számára.
A játékokat meg imádja, amik rajta vannak a kis karikáján.
A Brendonostól olcsóbban, kb. 3.000.- forintért vettük a miénket egy debreceni bababoltban. Most 9 hónapos, de még mindig elvan benne.
Zita
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!