Apával együtt fürdést hogy oldjátok meg?
Nálunk csak ritkán van apával fürdés, de csak azért, mert kicsi a kádunk, meg apa a fájós dereka miatt inkább zuhanyzik. De ha apa fürdik, akkor a lányunk (4 éves) megmossa a lábát. Nálunk nincs fiútestvér, de tudja, hogy apának fütyülője (ő mondja így) van, míg nekünk lányoknak nunusunk. Ennyi. Minket nem zavar. Hozzátartozik az egészséges fejlődéshez.
Ja és én is kíváncsi lennék, hogy miért nem egészséges az együttfürdés. Én rengeteget fürödtem apummal és az öcsémmel egy kádban. Kb. 6-7 éves koromig. Semmi, de semmi bajom nem lett.
Mi nem egészséges? A babaúszás egészséges ahol 10 baba belepisil a vízbe meg előtte esetleg az öregek voltak benne? Ugyanmár.
Semmi extra nincs benne, hogy felfedezi. Nekünk fiunk van, meg akarta fogni, hogy miért ekkora. apa elmagyarázta, hogy neki is ilyen lesz ha megnő. ennyi, azóta nem téma.
Én is rengeteget fürödtem apámmal, tök normális felnőtt lettem, mind társasági lényként, mind feleségként.
Fiam van, szokott apjával is fürdeni és velem is. Eleinte nem érdekelte, hogy kinek mi van, aztán mikor felfedezte elkezdte apáét és a sajátját mutogatni, utalván arra, hogy "egyforma". Aztán egyszer velem fürdött, akkor meg megnézte az enyémet és láttam rajta, hogy nem érti nekem miért nincs olyan. Elmagyaráztam neki és ennyi. Egyikünkével sem foglalkozik. Majd ha már akkor lesz, hogy elszégyelli magát ill szégyenlős lesz akkor be lehet zárkózni a fürdőbe. 10 éves a legidősebb unokatesója (fiú) és ha itt vannak a mai napig bemehetek fürdéskor, hogy rendesen megtisztálkodtak-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!