Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy oldjátok meg a babakocsib...

Hogy oldjátok meg a babakocsiba, hogy ne csússzon le a pléd a babával együtt?

Figyelt kérdés

Szóval mióta már eggyel feljebb van emelve a babakocsi 6,5 hónapos kislányomnak, mikor bukkanónál megemelem picit a kocsit, vagy csak egy hepehupás úton megyünk, az alatta levő pléddel együtt mindig lecsúszik.

Nektek nem? Vagy milyen plédet használtok?

Mondjuk mikor ébren van, ez nem akkora gond, mert megfogom, és visszahúzom, de mikor alszik, akkor nem nagyon akarom őt bántani.

Tudom nem olyan óriási gond, de azért bosszantó.

2011. márc. 26. 16:25
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekünk ugyanez volt a probléma ás sajnos a kisfiam egyszer ki is csúszott a babakocsiból de hál'isten nem lett semmi baja.:-)

Én úgy oldottam meg hogy ruhacsipesszel odarögzítettem,nem volt szép látvány de biztonságos volt!!

2011. márc. 26. 16:35
 2/5 anonim ***** válasza:

Én kivágtam a plédet, csak ott, ahol a biztiövet át tudom húzni és azzal együtt kötöm bele.

Remélem érthetően írtam. :)

2011. márc. 26. 17:51
 3/5 anonim ***** válasza:

En a labzsakjanak a hattamlajat benne hagytam.Azon ugye at lehet fuzni a biztonsagi ovet.

Ha huvosodne az ido, csak vissza zipp-zarozom az elejet is.Ilyesmi labzsakunk van :

[link]

2011. márc. 26. 20:29
 4/5 anonim ***** válasza:
miért nincs bekötve a baba? ne plédet rakj alá hanem babakocsiba való ülésbetétet amin át lehet fűzni az 5-pontos övet illetve ki is vághatod az öv helyét ha másképp nem megy
2011. márc. 26. 21:57
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszát!

Sajnos hiába kapcsolom be, akkor is lejjebb csúszik. Bár igaz, attól megvéd, hogy nehogy kicsússzon.

Lehet megpróbálom a ruhacsipeszes megoldást.

Még egyszer köszönöm!

2011. márc. 27. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!