Lassan elkezdem átmosni a babaholmikat. Tanácsot kérnék, hogy a felsoroltakat is mossam át? - fejvédő, baldachin, paplan (huzattal együtt van varrva) - új köntös a kórházba (nekem) - vastagabb babapléd babakocsiba
Figyelt kérdés
2009. febr. 18. 18:35
2/7 anonim válasza:
Én is mindent átmostam ami kapcsolatban volt a szüléssel és a babával.
3/7 anonim válasza:
Szia
Igen, mindenképp moss át mindent. Sok a baci mindenen, ki tudja ki fogdosta.....stb
5 hetes babó anyucija
4/7 anonim válasza:
Persze mindent, én a fejvédőt, ágyneműt 2 hetente mosom a mai napig.
4,5 hós kislány anyukája
5/7 A kérdező kommentje:
Csak azért bizonytalanodtam el, mert anyósom azt mondta, hogy ami nem érintkezik közvetlenül a gyerekkel, azt nem kell átmosni. De megfogadom a tanácsotokat, és nem sajnálok rá időt és energiát, kimosok mindent.
2009. febr. 18. 18:40
6/7 anonim válasza:
:)
Látom az anyósok mindíg okosabbak....
Miért nem értik meg h nekik is volt alkalmuk gyereket nevelni és döntéseket hozni velük kapcsolatban????
Legyetek kemények az anyóssal...
7/7 anonim válasza:
Mindent kimostam :)
Szerintem te is tegyél így mert pl a boltba mindent összetapiznak....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!