Átlagember szintjén a testépítés a legdrágább hobbi?
Hallok havi 200-300 ezer Ft-os havi kajakiadásokról, persze beleértve mindent (ami legális). Kinek éri ez meg és miért?
Nem jó persze a másik véglet sem, amikor valakin semmi izom nincs.
Nem kell olyan közhellyel sem jönni, hogy pl. cigire, alkoholra, szemét kajára is elmehet ennyi, mert sokan ilyenekre sem költenek.
Nem hiszem, hogy ilyeneket is beleszámolt volna, de tényleg túlzásnak tűnik.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
14, az úszás pl drágább, a bérlet kb 2x annyi, és igazából minden sportnál normálisan, változatosan KÉNE étkezni.
Átlagember szintjén sztem síelés, snowboardozás, lovaglás, úszás, mind drágább.
Testépítés akkor kezd drágább lenni, hogy elköltöd marhaságokra a pénzt, pörgető, 10 féle vitamin, fehérje, kretain. + egy bizonyos szint után minőségi kox.
Na úgy már drága azért.
De ahhoz, hogy legyen egy sportosabb formád, edzél egy jót, nem számottevően drágább szerintem.
fél kg csirkemellet 100kg-s gyurmákon kívül felesleges bezabálni.
Én nem követek szigorú étrendet, csak megválogatom mit eszek, így például simán eszek tésztát is, milániót stb, csak minőségi alapanyagokkal csinálom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!