Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Akik már régóta járnak terembe...

Akik már régóta járnak terembe, milyen edzésfelosztást ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Már több éve edzek itthon. Pilatesezni és TRX-ezni szoktam. Nyár elejéig versenyszerűen táncoltam. Eddig néhányszor voltam már teremben is edzeni, de rendszeresen szeretnék járni. Suli mellett valószínűleg 2-3-szor fogok tudni eljárni. Igazából azt láttam, hogy a legtöbben a push-pull-leg felosztást és a felsőtest-alsótest felosztást javasolják. Szerintetek nekem melyik lenne az ideálisabb? Igazából egy kicsit szeretnék izmosodni.

17/L

2022. aug. 10. 16:04
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Heti 2 alkalommal a PPL / Alsó felső test nem igazán kompatibilis, de leginkább egyik felosztás sem.

Ezeknek az a lényege, hogy heti 2x kap terhelés az alsó, illetve a felső testrész is.

Heti 3 nap esetén a legjobb talán a heti 3x teljes test lenne.

Csajként még Alsó + Felső + Alsó nap is jó lehet, feltételezve hogy alsótestet helyeznéd előnybe.

2022. aug. 10. 16:26
 2/6 anonim ***** válasza:
44%
Kezdőként én is ppl-ben edzettem, aztán az edzéstervet teljesen elengedtem és csak a kajára figyeltem. Arra edzettem, amire a testemnek akkor/ott jól esett. Persze arra figyeltem hogy ha pl hétfőn melleztem, akkor kedden ne vállazzak, hanem vagy lábazzak vagy hátazzak. Mióta így csinálom a többet is fejlődtem.
2022. aug. 10. 16:31
 3/6 anonim ***** válasza:
50%
A 1. válasz teljesen pontos, a 2. válasz kuka.
2022. aug. 10. 17:38
 4/6 anonim ***** válasza:
57%

3. válasz meg a Szundi.😅

Barinőm (nem birka szegény, na jó az, csak én barinak becézem a barátot) heti 3x jár edzeni, alsótest-felsőtest ABA-BAB felosztásban. Neki az bejött. Mondjuk a popóján lászik is.

2022. aug. 10. 18:09
 5/6 anonim ***** válasza:
0%

Őszintén? Egy nőnek tök mindegy, nálatok annyi az elvárás, hogy ne egyetek annyit mint a vizilovak, és legyetek karcsúak. Lementek heti 2-3x p.natárogatózni meg 5kg-val lábtolózni, és a pasik 99%-nál nyerő leszel.

Egy férfinál pont az ellentétje, legyen szikár, magassága - 100 szárazon, erős is legyen mellé.

2022. aug. 11. 07:31
 6/6 anonim ***** válasza:
11%
25 éve edzek, az elég régóta van?😅 2-3 edzés hetente nem sok, de oszd fel az összes izmot úgy hogy a heti 1 terhelést megkapja. Kérdés mondjuk mire akarsz edzeni, mert a mai csajok szinte csak se ggre edzenek + kardió
2022. aug. 16. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!