Akik már régóta járnak terembe, milyen edzésfelosztást ajánlanátok?
Már több éve edzek itthon. Pilatesezni és TRX-ezni szoktam. Nyár elejéig versenyszerűen táncoltam. Eddig néhányszor voltam már teremben is edzeni, de rendszeresen szeretnék járni. Suli mellett valószínűleg 2-3-szor fogok tudni eljárni. Igazából azt láttam, hogy a legtöbben a push-pull-leg felosztást és a felsőtest-alsótest felosztást javasolják. Szerintetek nekem melyik lenne az ideálisabb? Igazából egy kicsit szeretnék izmosodni.
17/L
Heti 2 alkalommal a PPL / Alsó felső test nem igazán kompatibilis, de leginkább egyik felosztás sem.
Ezeknek az a lényege, hogy heti 2x kap terhelés az alsó, illetve a felső testrész is.
Heti 3 nap esetén a legjobb talán a heti 3x teljes test lenne.
Csajként még Alsó + Felső + Alsó nap is jó lehet, feltételezve hogy alsótestet helyeznéd előnybe.
3. válasz meg a Szundi.😅
Barinőm (nem birka szegény, na jó az, csak én barinak becézem a barátot) heti 3x jár edzeni, alsótest-felsőtest ABA-BAB felosztásban. Neki az bejött. Mondjuk a popóján lászik is.
Őszintén? Egy nőnek tök mindegy, nálatok annyi az elvárás, hogy ne egyetek annyit mint a vizilovak, és legyetek karcsúak. Lementek heti 2-3x p.natárogatózni meg 5kg-val lábtolózni, és a pasik 99%-nál nyerő leszel.
Egy férfinál pont az ellentétje, legyen szikár, magassága - 100 szárazon, erős is legyen mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!