Milyen edzéstervet/edzésfelosztást ajánlotok?
Figyelt kérdés
16f vagyok néha néha edzek de nincs rendszerezve és így lassú a fejlődés, van súlyzó szettem egy egyenes rúd meg két egy kezes összesen 120kg súllyal milyen felosztást ajánlotok? Pl leg push pull vagy teljes testes?2021. máj. 23. 19:25
1/14 anonim válasza:
Annyira nem fontos a felosztás, mind tud működni, viszont érdemes többször megedzeni az izmokat egy héten, és az PPL-nél heti 6 edzést jelentene, ami sok. Három teljes test vagy 2 alsó, 2 felső szerintem jobb választás.
2/14 anonim válasza:
Láb, hat, bicepsz
Pihenő
Mell, váll, tricepsz
Pihenő
Hát, bicepsz, Láb
Pihenő
Váll, mell, tricepsz
Pihenő
Így 8 nap alatt sorra kerül minden izom 2szer úgy, hogy a lehető legjobban regenerálódsz az előző edzésből, és nem lesz olyan érzésed, hogy mondjuk hatásnál érzed még, hogy nincs kipihenve a bicepszed, vagy házasnál a derekadat az előzőleg való guggolás miatt.
3/14 A kérdező kommentje:
Köszi ment a zöld pipa de aki tud még nyugodtan írhat
2021. máj. 23. 20:45
4/14 anonim válasza:
Labat kulon rakd sztem. Hat melle mehet pl vall. Mellhez meg kar. De pplbe is feloszthatod de sztem hulyeseg mell utan vallazni. Vagy hat utan bicepszezni. Ha 5x edzel mondjuk 2 edzes 1pihi akkor minden heten masbol lesz 1.
5/14 anonim válasza:
Nem kell külön rakni, ha heti 2 felé van osztva. 1 edzésen úgye edzed meg így annyira, hogy más ne férne el mellette.
6/14 anonim válasza:
Ha 2 fele osztod akkor az ugyanugy 1 labedzes csak 2 reszletbe.. Ha rendesen labazol mast mar nemtudsz csinalni orulsz h vhogy hazamesz. En inkabb abbol nyomok 2ot. De kinek mi a celja.
7/14 anonim válasza:
Ez a lényege annak, ha 2 fele osztod, hogy ne ugy menj haza, mint akit agyon vertek. Tehát, ha neked 18 sorozat egy comb edzes, akkor 2 osztva lesz 9 sorozat, ami mellé bőven elfer más is.
8/14 anonim válasza:
Naturálban amúgy se viszünk minden edzést addig, hogy örülsz, ha haza mész. Tanulni kéne kicsit arról, hogy hogyan programozunk naturálban, mielőtt okoskodsz.
9/14 A kérdező kommentje:
Haveromnak ez van majd próbálok párat amit írtatok azok közül is és amelyik be válik az marad
Hétfő: mell,váll
Kedd: pihi
Szerda: hát,has
Csütörtök: pihi
Péntek: láb
Szombat: pihi
Vasárnap: bicepsz, tricepsz
2021. máj. 24. 13:17
10/14 A kérdező kommentje:
Bocsi a szombat és vasárnapot fel cseréltem
2021. máj. 24. 13:19
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!