Milyen edzéstervet/edzésfelosztást ajánlotok?
Figyelt kérdés
16f vagyok néha néha edzek de nincs rendszerezve és így lassú a fejlődés, van súlyzó szettem egy egyenes rúd meg két egy kezes összesen 120kg súllyal milyen felosztást ajánlotok? Pl leg push pull vagy teljes testes?2021. máj. 23. 19:25
11/14 anonim válasza:
ok. Akkor labazzatok 9 sorozatot... 15 eve edzek, de biztos jobban tudod 😅
12/14 anonim válasza:
Te észlény, a volumen a lényeg, ami neked fejlődést vált ki. Jelentsen ez neked pl, 20 sorozatot combra, ha heti 2-szer kap edzést a comb, akkor ez egy alkalommal 10 sorozat lesz, ha 1 alkalommal, akkor 1 edzésen 20,ami egyébként nem a legoptimálisabb naturálban. Az, hogy heti 2-szer edzel egy izmot, nem azt jelenti, hogy heti 2szer szétszeded, hanem, hogy 2 felé osztod azt, amit 1 alkalommal adnál neki. A 15 éved meg semmit nem jelent, rengeteg ember él le tudatlanul akár egy egész életet is.
13/14 anonim válasza:
😂 jolvan. Nyertem par versenyt anni de mind1 is. Nekem az keves. Akinek jo ugy hat hajra
14/14 anonim válasza:
Kit érdekel, hogy te nyertél versenyt? Kiss Jenő, konkrétan egy Mr. Univerzum, mégis mond olyanokat, hogy pl, ő az oldalsó delta felkarhot közelebbi részét edzi,csak hogy egy példát említsek. Koxszal nem kell annyira okosan edzeni, mint naturálban, ha koxolsz, annyi kell, hogy edz keményen, és koxolj, aztán komoly szintekre is eljuthatsz, de még semmirevaló edzéssel is bőven le fogsz körmzni egy naturált. De igazából egy rossz edzéssel is lehet fejlődni, főleg, ha jo a genetikád, és elhiszed, hogy az a legjobb, miközben közel sem az a legoptimálidabb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!