Ez az edzésfelosztás mennyire lehet működő- illetve életképes? (push-pull-push II-pull II)
Kolis vagyok, csak hétfőtől csütörtökig tudok edzőterembe menni. A lábat meg tudom oldani otthon, péntektől vasárnapig bármely nap, felső testre viszont szeretném kihasználni inkább a termet és "adottságait".
Jó ideje push-pull-leg (+push II, pull II) felosztásban edzek már. Elég hatásosnak bizonyult számomra, ebben most viszont így nem vagyok biztos. Lesz elég ideje az adott izomcsoportnak a pihenésre, valóban elég a ~2 nap nekik?
(A "II-es" edzésekben más, inkább izolációs gyakorlatokat csinálok, míg a "sima" push/pull-ban a tömegre megyek, ha ezzel kapcsolatban is lenne valami megjegyzésetek, szívesen meghallgatom és megköszönöm)
Előre is köszönöm a válaszokat!
Vedd előre a könnyebb, izolálósat, abból könnyebb a regeneráció.
Push II - pull II - push I - pull I -> hétvégén láb.
48 órának elégnek kell lennie.
Félreértetted a "tömegre megyek" részt, úgy értettem, hogy nagyobb súlyos gyakorlatok, viszont köszönöm szépen a válaszod!
Jó ötlet:D Nagyon szépen köszönöm neked is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!