Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyit lehet fejlődni ezzel...

Mennyit lehet fejlődni ezzel a géppel?

Figyelt kérdés
[link]
2022. aug. 7. 21:49
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Hat és felet. Vagy mi az, hogy mennyit lehet fejlődni? Mi a mértékegység, amiben ki kéne fejezni a választ.

Ez egy multifunkcionális gép. Hurrá! Én 300 ezer forintért már sokkal inkább vennék rudat, padot, állványt, súlytárcsákat. Én 300 ezer forintból konkrétan magamnak itthon berendeztem egy erőemelő termet, amihez nem kevés súly kellett, gondolhatod. A linkelt gépné hogy az 70 kilónyi lapsúly hosszútávon meddig elég mondjuk egy nyomás vagy egy lehúzás esetében, arra kíváncsi vagyok. Meg semmi súlyzós alapgyakorlatot nem csinálnál, csak ezen a gépen edzegetnél? Hamar meg fogod unni szerintem.

2022. aug. 7. 21:53
 2/4 anonim ***** válasza:
5 litert
2022. aug. 7. 21:55
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Egy fekpaddal, ruddal meg tarcsakkal tobbre mesz
2022. aug. 8. 00:37
 4/4 anonim ***** válasza:
Tolodzkodo, huzodzkodo, fekpad, egykezesek rud es sok sok suly. Parancsolj, itt az izmosodas kulcsa, nem ebben a gepben. Guggolo keret se art ha kell egy kis lab, bar en sokaig anelkul nyomtam nehezitett bolgar guggolast, az is megdobja szepen a labakat.
2022. aug. 8. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!