Mennyi idő után kezdtetek el fejlődni? Létezik olyan, hogy valaki nem tud izmosodni?
Fél évet edzettem legutoljára, semmi változást nem vettem észre magamon. Most gondolkodom, hogy megkéne próbálni újra, de nincs kedvem még egy kudarchoz. Pedig heti négyszer 1,5-2 órát lenn voltam a teremben, és a korábbi önmagamhoz képest sokat is ettem. Persze nem számolgattam, hogy miből mennyit, de beiktattam plusz 2-3 étkezést, mindennap volt hús, zöldség, túró, tojás, zabpehely, fehérjepor, vitaminok.
Lehet nem tudok izmosodni vagy rosszul csináltam valamit?
Ha van jó edzésterved, elegendő fehérjebeviteled és minimális kalóriatöbbleted, akkor izmosodni fogsz. Nyilván az izmosodás egy rohadt bonyolult dolog, de kezdőként lényegében ennyi. Csak akkor nem tudsz izmosodni, ha a felsoroltak közül valami nem stimmel.
Fél év alatt azért már simán lehetne látható eredméneket elérni. Viszont az magában sok információt nem nyújt, hogy te heti négyszer két órát töltesz a teremben, meg hogy szemre/érzésre többet eszel. Azért van ám a gyúrás mögött egy kicsi biológia, meg egy kicsi matek, amivel jobb, ha tisztában vagy, különben hiába költöd a pénzt kondibérletre és fehérjeporra.
Ott kezdeném a dolgot hogy 1.5-2 órát voltál a teremben, te mi a rákot csináltál ott heti 4x ennyi időt?
Ez rohadt sok idő, én kb 4 gyakorlatot csinálok PPL-ben és kb 45-55 perc alatt végzek minden alkalomnál.
Szval kezdj egy jobb edzéstervvel fókuszálj az alapgyakorlatokra mint a fekvenyomás, gugolás, felhúzás stb ne pedig egyik gépről a másikra ugráljál
Eszel te eleget? Kalória pluszban kéne lenned ahhoz hogy fejlődj, ha nem változik a súlyod akkor nem eszel eleged.
Elég keményen edzel? Megint csak én 1.5-2 órát ki se bírnék a teremben, mert a végén már meg se tudnék mozgatni súlyokat úgy kifáradnának az izmaim. Ha nem viszed közel a sikertelen ismétléshez a sorozataidat akkor megint csak nem nagyon fogsz fejlődni.
"Lehet nem tudok izmosodni vagy rosszul csináltam valamit?"
Igen, sok mindent. Az edzésed alacsony volumenű volt túl sok pihenővel, a kajád pedig -látatlanban megmondom- szar.
Kezdőként nem kell heti 4×2 órát edzeni.
Leégetted az izmaidat a pitcsába.Nem tudtál regenerálódni.Hiába zabálsz 2 szer annyit,mint kéne ha nem hagysz elég időt az izmoknak.
10 év mulva se fogsz masképp kinézni.
El tudom képzelni hogy volt ott koncentrált bicepsz,a tricepsz bal alsó sarkanak a szélére edzés,meg minden csigás lófa$ ezerrel,ami megint csak teljesen haszontalan időpocsékolás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!