Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Inzulin rezisztenciàval,...

Rolrif84 kérdése:

Inzulin rezisztenciàval, magas vércukorral kevésbé lehet fejlődni?

Figyelt kérdés
Mindig mérem! Gyógyszert szedek rà! Visszafogja a fejlődésem?

2022. máj. 2. 20:09
 1/6 anonim ***** válasza:
8%

Én úgy kezdtem edzeni hogy a nagyfater inzulinját tótam mindig edzés előtt.Vót mellé még más is, de ezeket az éveket nem felejtem, úgy nőttem hogy a viziló is elszégyellte volna magát, ha mellémáll.

Viccet félretéve,az ilyen cumók segítenek beépíteni a kaját, de mocskosul.én Csak ezt a kis hatását használtam ki ezeknek.

2022. máj. 2. 21:30
 2/6 anonim ***** válasza:
92%
Az komoly! Az inzulinnál nincs halálosabb cucc, amit egy testépítő használhat. Talán egy-két vízhajtó, de az inzulin még azokon is túltesz. Ha csak egy hajszálnyival többet injektálsz, mint kéne, akkór kóma, rosszabb esetben halál. Úgyhogy még poénkodás szintjén is offold az inzulint, pláne egy magas vércukorral küzdő ember kérdése alatt. Örülük, hogy te kihasználod az inzulint adta lehetőségeket, bár ennyi ésszel nem ajánlanám.
2022. máj. 2. 22:05
 3/6 anonim ***** válasza:

A megfelelő étrend betartása javasolt. Lásd ne legyen túl sok szénhidrát (finomított,fehérlisztes cuccok).

Állításod szerint kapsz rá gyógyszer? (Metformin hatóanyag?)

Igazából ha kezelve van akkor nem gátol semmit. Nekem is volt,én is kaptam rá gyógyszert,semmi gátlás nem volt a fejlődésemben. Annyi hogy ugye a kezeletlen inzulinrezisztencia könnyen zsírosodást okoz,meg hormon zavarokat. De a testmozgás még jót is tesz, mert az izommunka miatt nő az inzulinérzékenységed is.

2022. máj. 3. 00:06
 4/6 A kérdező kommentje:
Igen metformin hatóanyag! Azt olvastam a metformin blokkolja a fehérjeszintézist! Igaz lehet ez?
2022. máj. 3. 04:20
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem igaz,pont hogy ha nincs kezelve akkor lehetnek hormonzavaraid.

A metformin egy teljesen ártalmatlan gyógyszer.

2022. máj. 4. 12:59
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget
2022. máj. 5. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!