Inzulin rezisztenciával és magas prolaktin szinttel, gyógyszer szerdése mellett mikor eshetek teherbe?
Figyelt kérdés
IR-re meforal-t, magas prolaktinra pedig bromocriptin-t szedek. A prolaktin szintem már néhány nap múlva lement a gyógyszer hatására. Kb. mennyi idő múlva áll helyre a szerevezet úgy, hogy teherbe eshessek? 1 hónap, vagy 1 év? Hozzávetőleg? :-) Volt már valaki ilyen vagy hasonló helyzetben?2012. máj. 16. 17:45
1/2 anonim válasza:
A prolaktinom nem volt magam, de súlyos IR-em volt. Egy év merckformin (ez nem hatott), majd 8 hó kombinált (eucreas) után, diéta mellett sikerült. Szurkolok Neked is!
2/2 anonim válasza:
Amíg gyógyszereket szedtem nem lettem terhes. Dokit váltottam, aki megműtött - leégette a petefészek falán ˝maradt˝ ki nem lökődött petesejteket - s a műtét után egy évvel megszületett a kisfiam! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!