Magas prolaktin szintre van valami homeopátiás gyógyszer, ami vény nélkül kapható?
Már ne is haragudj, de léteznek úgynevezett fitohormonok azaz növényi hormonok, amik nem csak a magas prolaktinra, hanem egyéb hormonális problémákra is megoldást nyújtanak. Én a pocaklakómat pl. a cickafark-palástfűkombinak köszönhetem, az egyik fitoösztrogént, a másik fitoprogesztagént tartalmaz.
A barátcserjének mint gyógynövénynek is elsősorban hormonális hatása van, sárgatest-működési elégtelenség illetve magas prolaktinszint esetén gyógyszermentes megoldást nyújt a teherbe esést tervezőknek.Egy 1998-ban elvégzett vizsgálat során azt tapasztalták, hogy azok a nők, akiknek barátcserjét adtak magas prolaktinszintre vagy sárgatest-elégtelenségre, 60 %-kal többen estek teherbe 3 hónap leforgása alatt, mint azok a nők, akik a kontrollcsoportban csak placebót kaptak!!!
Úgyhogy ha létezik rizikómentes és gyógyszermentes megoldás, miért ne próbálná ki a kedves kérdező? Ha nem jön be, még mindig marad a gyógyszeres kezelés, mint lehetséges megoldás!
Köszi a válaszokat! Előző hónapban clostyt szedtem mert nem volt peteérésem, most meg észre vettem hogy a mellemből nyomásra folyadék jön ki, több ponton picike cseppek, de nem sok! Utánanéztem és prolaktin szint megnövekedésére utal! csak az furcsan hogy kissé sárgás színű...
Valószínűleg megpróbálkozom a barátcserjével, most vagyok a 7 ciklusnapomon! és a következő mensi után ugy is kell mennem dokihoz és akkor majd segít ha addig nem jön rendbe a problémám!
Még valami: ha lecsökken a szint, akkor a mellemből már nem fog jönni ez a csekély kis folyadék? tehát rögtön megszünik a probléma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!