Magas prolaktin szintre van valami homeopátiás gyógyszer, ami vény nélkül kapható?
nekem is ez volt a gondom.Olyan magas volt a prolaktinom,hogy nem is volt peteérésem.Nekem az orvosom Premens tabit ajánlott.Gyógyszertárban kapható vény nélkül 2500 Ft körül van.
3x1 amíg babás nem leszek.(remélem nemsokára)
Ez a tabi barátcserje kivonat.Nekem első hónapban 28 napos ciklust produkált(ami eddig még életemben sem volt)
14.napon ovuláció,és mindezekmellett csökkentek a premensis tüneteim is aminek külön örülök.
Csak ajánlani tudom.Velem jót tett.a teáknak viszont semmi hatása nem volt.
Ettől függetlenül lehet valakinek meg az segít.Nem vagyunk egyformák
Sziasztok! A homeopátiás szerek valóban nem csökkentik a prolaktin mértékét. Valaki itt emlegette az ösztrogéneket, fitoösztrogéneket, de ezek szintén csak emelik a prolactin hormon szintjét. A rá ható gyógyszerek sem a prolaktin hormont nyomja el, hanem egy rá ható hormonreceptorra hatva nyomják el a túlzott termelődést.
A [link] oldalon bőven lehet erről olvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!