Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Egyáltalán létezik az, hogy...

Egyáltalán létezik az, hogy testépítés naturálban?

Figyelt kérdés

Első 2-3 évben, még viszonylag fejlődsz, de itt sem beszélhetünk, csak pár kiló izomról, aztán még ennyire se fejlődsz, és telnek el az évek úgy, hogy a befektetett munkának, semmi szemmel látható eredménye nincs,és simán néz ki hasonlóan egy boxolo, birkózó, mint te. Olyan ez, minthogy van a box, mint sport, de amúgy a biciklizéssel is hasonlóan jól megtanulnal boxolni. 😄

Persze le lehet szépen szálkásítani, de izomtömeg tekintetében, nem sokat várhat az ember, és bár ez az én véleményem, de egy beszáradt natural testépítő, minden, csak mutatós nem,főleg ruhában.

2022. júl. 14. 21:52
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező! A kérdésed leírása és a kommentjeid alapján, inkább menj boxolni, vagy biciklizni, mert nagyon nem értesz a testépítéshez. De semennyire nem, full vakon vagy a sötét erdőben. Ha szerinted 2-3 év, és vége a dalnak, onnantól csak a doppingszer játszik, de addig is csak pár kiló izomról van szó, akkor nincs miről beszélni, válassz egy másik sportot magadnak. A többi hülyeségbe meg amiket írsz, inkább bele se menjünk...
2022. júl. 16. 08:52
 32/49 anonim ***** válasza:
25%
Most kiderült, hogy nem laikus a kérdező, nyakig benne van a testépítésben ha 25 kilót is ledobott hogy leszálkásodjon. Amugy azt problémának érzem, hogy nincs sehol egy normál tájékoztató, hogy minek mi a hatása, mi hatékony, milyen szert lehet vagy érdemes szedni, ehelyett kukoricca keményítő, "koxos csicskák" meg mittomén mivel, behízott "skinnyguyokkal" van tele a net. Hol vannak a szakemberek?
2022. júl. 16. 10:02
 33/49 anonim ***** válasza:
41%
Nem valo mindenkinek. En se mennek el focizni mert szar lennek benne meg utalom is.
2022. júl. 16. 10:06
 34/49 A kérdező kommentje:

Szerintem jóval messzebbre jutottam a sportban, mint a kérdésre válaszolók nagy része, akik még annyira az elején járnak, hogy nem egészen látják a realitást, és próbálják megmondani a tutit egy olyan embernek, aki tőlük már jóval előrébb jar, jobban átlátva a dolgokat.

Nekem már megvolt naturalban a 200 kilós guggolás, valamivel 200 kilo felette felhuzas es 160 kilos Fekvenyomás, teszem hozzá, nem pattintva, mert ugy 180 is ment.

Kar 42 cm, hát 125cm,comb 66cm,derék 78 cm. Képet nyilván nem rakok azért, hogy a kialakult ellenszenv után szét legyek fikázva, aki meg nem hisz, az így járt.

2022. júl. 16. 12:07
 35/49 anonim ***** válasza:
73%

állitólag létezik :D

hobbi szinten biztos.

csak idő mire rendesen kipattintja magát az ember 8-10év

de ezekszerint tudod te is, ezek azért szép eredmények amiket elértél.

2022. júl. 16. 12:16
 36/49 A kérdező kommentje:
Talán annyi, hogy jól állnak rajtam a ruhák, van egy viszonylag jó megjelenés, de látványos fizikumokat naturálban, amire azt mondod, komoly, lehetetlen elérni. És ezalatt nem 120 kilos versenyzőkre gondolok, hanem pl, egy Steve Reeves fizikus. Igen, ő se natural hiába mondják róla sokan, hogy de.😄
2022. júl. 16. 12:19
 37/49 anonim ***** válasza:
41%

"aki tőlük már jóval előrébb jar, jobban átlátva a dolgokat"

Ha ennyire magas szinten vagy, akkor miért kérdezel? Hiszen te már úgyis mindent tudsz.

2022. júl. 16. 12:23
 38/49 anonim ***** válasza:
60%

Kérdező ha eldöntötted mindenki helyett a választ és mindenki aki nem ért veled egyet az nem ért hozzá, akkor minek kérdezel? Ez így csak vita a vita kedvéért.

Mint mondtam ha szétszteroidozott emberekhez hasonlítod magadat vagy másokat akkor nagyon el van tolódva a világképed. (De hozzátenném hogy ők sem néznek ki annyira impresszíven mikor nincsenek felpumpálva, kisminkelve és jó megvilágítás alatt)

2022. júl. 16. 12:31
 39/49 anonim ***** válasza:
68%
Kérdező, ha te már eldöntötted a választ mások helyett, akkor minek kérdezed? 160 kilóval nyomtál fekve meg 200 kilóval guggoltál, amik nagyon jó eredmények, közben meg azt írod, hogy 2-3 év és vége a fejlődésnek. Vagy valami kammeros futóbolond vagy, vagy csak simán egy féleszű, aki itt játsza az agyát.
2022. júl. 16. 13:19
 40/49 anonim ***** válasza:
100%
Van. Én naturál vagyok és gyúrok, szóval van.
2022. júl. 16. 13:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!