Egyáltalán létezik az, hogy testépítés naturálban?
Első 2-3 évben, még viszonylag fejlődsz, de itt sem beszélhetünk, csak pár kiló izomról, aztán még ennyire se fejlődsz, és telnek el az évek úgy, hogy a befektetett munkának, semmi szemmel látható eredménye nincs,és simán néz ki hasonlóan egy boxolo, birkózó, mint te. Olyan ez, minthogy van a box, mint sport, de amúgy a biciklizéssel is hasonlóan jól megtanulnal boxolni. 😄
Persze le lehet szépen szálkásítani, de izomtömeg tekintetében, nem sokat várhat az ember, és bár ez az én véleményem, de egy beszáradt natural testépítő, minden, csak mutatós nem,főleg ruhában.
Szerintem jóval messzebbre jutottam a sportban, mint a kérdésre válaszolók nagy része, akik még annyira az elején járnak, hogy nem egészen látják a realitást, és próbálják megmondani a tutit egy olyan embernek, aki tőlük már jóval előrébb jar, jobban átlátva a dolgokat.
Nekem már megvolt naturalban a 200 kilós guggolás, valamivel 200 kilo felette felhuzas es 160 kilos Fekvenyomás, teszem hozzá, nem pattintva, mert ugy 180 is ment.
Kar 42 cm, hát 125cm,comb 66cm,derék 78 cm. Képet nyilván nem rakok azért, hogy a kialakult ellenszenv után szét legyek fikázva, aki meg nem hisz, az így járt.
állitólag létezik :D
hobbi szinten biztos.
csak idő mire rendesen kipattintja magát az ember 8-10év
de ezekszerint tudod te is, ezek azért szép eredmények amiket elértél.
"aki tőlük már jóval előrébb jar, jobban átlátva a dolgokat"
Ha ennyire magas szinten vagy, akkor miért kérdezel? Hiszen te már úgyis mindent tudsz.
Kérdező ha eldöntötted mindenki helyett a választ és mindenki aki nem ért veled egyet az nem ért hozzá, akkor minek kérdezel? Ez így csak vita a vita kedvéért.
Mint mondtam ha szétszteroidozott emberekhez hasonlítod magadat vagy másokat akkor nagyon el van tolódva a világképed. (De hozzátenném hogy ők sem néznek ki annyira impresszíven mikor nincsenek felpumpálva, kisminkelve és jó megvilágítás alatt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!