Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Egyáltalán létezik az, hogy...

Egyáltalán létezik az, hogy testépítés naturálban?

Figyelt kérdés

Első 2-3 évben, még viszonylag fejlődsz, de itt sem beszélhetünk, csak pár kiló izomról, aztán még ennyire se fejlődsz, és telnek el az évek úgy, hogy a befektetett munkának, semmi szemmel látható eredménye nincs,és simán néz ki hasonlóan egy boxolo, birkózó, mint te. Olyan ez, minthogy van a box, mint sport, de amúgy a biciklizéssel is hasonlóan jól megtanulnal boxolni. 😄

Persze le lehet szépen szálkásítani, de izomtömeg tekintetében, nem sokat várhat az ember, és bár ez az én véleményem, de egy beszáradt natural testépítő, minden, csak mutatós nem,főleg ruhában.

2022. júl. 14. 21:52
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
62%
Létezik
2022. júl. 15. 02:03
 12/49 anonim ***** válasza:
69%
Nem igazán, sokan inkább behíznak mint állat, aztán örülnek maguknak, hogy mekkora darab gyúrós állatok. Ismerek pár ilyet, csupa víz meg zsír, arányok szanaszét csúszva (általában a kar javára), vállak előrebukva a sok erőltetett melledzéstől, vállak sehol....áhhhh...szégyen.
2022. júl. 15. 04:40
 13/49 anonim ***** válasza:
80%
Létezik natural kategória, de kevés és nem tartják komoly sportágnak. Gyakorlatilag szembe röhögnek. Sajnos ez ilyen...
2022. júl. 15. 06:53
 14/49 anonim ***** válasza:
74%
Ha jo a genetikad es nyomod sok evig mint alat akkor hozhato jo forma. Marmint ha megelegszel pl egy 42es karral meg h 120at nyomsz.. ha nem akkor cucc. En mind. 2 verziot vegigjartam. De ha nem jol tapadnak az izmaid, nem olyanok az aranyaid akkor koxal se fogsz jol kinezni foleg 1-2 feletol. A vastag vizes forma sztem nem nez ki jol.
2022. júl. 15. 07:33
 15/49 NTBS ***** válasza:
18%
Létezik csak nem látványos.
2022. júl. 15. 10:17
 16/49 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező, te valami FBI ügynök vagy, hogy neked bizonyíték kell?😂

De, hogy a kérdésedre is válaszoljak, a dopping nélküli élsport, jelen esetben a testépítésben, évtizedek óta kihalt, pláne egy világversenyen. Még a fizik kategóriában, ahol lábat nem néznek, ott is tolnak koxot. Persze gyúrhatsz te naturálban, ott is el lehet érni szép eredményeket, egyél több marhahúst, az nekem mindig segít, de versenyezni ne akarj kox nélkül!

2022. júl. 15. 10:52
 17/49 anonim ***** válasza:
2022. júl. 15. 12:22
 18/49 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem ezen testkompozicók natural csúcsok
2022. júl. 15. 12:24
 19/49 anonim ***** válasza:
31%
2022. júl. 15. 12:25
 20/49 anonim ***** válasza:
75%
Hat ha evek ota gyursz es ugy nezel ki mint egy kuzdosportos akk vmit nemjol csinalsz 😀 de az se mind1 h most versenyszintrol beszelunk v nem
2022. júl. 15. 15:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!