Mire számítsak a konditeremben?
Figyelt kérdés
Holnap lesz az első napom. Évekig kerestem edzőpartnert, de nem találtam. Rájöttem, hogy csak akkor lesz ebből valami, ha magam indulok el. Személyi edzőért nem tudok fizetni. Elég vékony, nyomi srác vagyok, de már egy ideje itthon edzegetek. Voltam korábban már edzőteremben, pár gyakorlat rémlik, meg össze is írogattam, hogy mit fogok csinálni. Mire figyeljek?2022. ápr. 24. 14:13
11/11 anonim válasza:
Nézd a disznótartas se rakétatudomány,de ha nem ertesz hozza,akkor bchatod az egeszet.Rengeteg idő,penz,munka kárba veszett.
Ugyhogy sajnos attól hogy valaki raketamernök meg nem bizos jó paraszt is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!