Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Vajon miért pattanik a térdem...

Vajon miért pattanik a térdem (Csak az egyik térd) minden egyes gugolásnal,persze fájdalom mentes de még is félő hogy edzésem soran megsérülök,mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

2022. febr. 26. 22:53
 1/10 anonim ***** válasza:
0%

Nekem kb minden mozgástól ropog a lábam, bármit csinálok és sose fájt a lában még miatta se edzéskor se pedig utánna.

Évek óta futok, és kondizok, eddig még lábammal sosem volt gond(Vagyis egyszer de az szar cipő miatt volt még mikor kezdtem)

2022. febr. 26. 23:35
 2/10 anonim ***** válasza:
48%
Jo most nem faj.. majd 20 ev mulva
2022. febr. 27. 00:04
 3/10 anonim ***** válasza:
73%
Orvos vagy gyógytornász felkeresése nem opció? Csak a gyakorikerdesek.hu?
2022. febr. 27. 06:44
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem szoktad kiropogtatni? Én szoktam és nekem is szokott, pár éve felüléseztem és mindig ropogott, amikor felültem. Lehet, hogy kopnak a porckorongok
2022. febr. 27. 09:42
 5/10 anonim ***** válasza:
0%

Ahelyett hogy lepontoztok megy inkább érdemes lenne utánnanézni annak hogy miért is kattoghat valakinek a lába.

Porckopás esetén a ropogást fájdalom is követi akár edzéskor akár pedig utánna, ezt kell mindenképpen elkerülni, ez az ami hosszú távon problémát okozhat

Ugyanakkor gázbuborékok és inak csonton való elmozdulása is ropogó hangot ad ki ami teljesen ártalmatlan.

2022. febr. 27. 09:44
 6/10 A kérdező kommentje:
Nincs fájdalmam,viszont a bal térdem egy adott fok hajlásakor pattanik egyet,ugy mint amikor valaki a csuklóját forgatja miközben "figyelj hogy ropog" ropog,de nem fáj,viszont félek hogy gugoláskor nagy sulyoknál nem e történhet valami,ami miatt akár törés lenne a vége?
2022. febr. 27. 13:44
 7/10 anonim ***** válasza:
Hogy történhet-e ilyen? Akkor felteszem még egyszer a kérdést: orvos vagy gyógytornász felkeresése nem opció?
2022. febr. 27. 13:45
 8/10 A kérdező kommentje:
Opció de talán nem szükséges
2022. febr. 27. 18:06
 9/10 anonim ***** válasza:
És ez a "talán" attól függően dől el, hogy mit írnak neked a gyakorikerdesek.hu random, névtelen, semmilyen releváns végzettséggel nem rendelkező kommentelői? Az kemény...
2022. febr. 27. 18:35
 10/10 A kérdező kommentje:
Ezen most én is nevettem🤣
2022. febr. 28. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!