Mi történik ha étrendezés nélkül gyúrok?
#9 Nem, attól nem fejlődsz mert nem adsz bele elég erőfeszítést az edzésedbe. Minden alkalommal mikor edzeni megyek azt látom hogy a fele az edzeni járó csak üldögél, csinál pár repet amit szörnyű formával tesz meg és/vagy nem rak bele elég erőfeszítést mikor csinálja és simán látni hogy túl könnyű a súly amit használ vagy épp a fordítotja túl sokat használ és bébi repeket csinál ami a teljes mozgás kb 1/5 -e.
A másik opció hogy túl magasra teszed a lécet, természetes módon sok idő mire látható mennyiségű izmod lesz és mivel minden nap látod magad jóval kevésbé is fog feltűnni.
Nekem 4 hónap alatt el kezdtek az akkori pólóim szűkösek lenni a vállamnál és kb 10 hónapnál lehetett látni ténylegesen hogy gyúrok. Heti 5 edzés mellett
#11 Kalória deficittől, persze ha többet eszel ha edzel akkor nem lesz meg ez a deficit.
#12 Azért attól is függ hogy mennyit evett előtte, ha nagyon + ban volt/van akkor hiába edz nem fog lemenni a zsír. Főleg gyúrás relative kevés kalóriát éget, kb 1 órás edzés 300-at, ami valljuk be szar kajával nagyon gyorsan meg lehet ugrani.
Kérdező ebből hogy "mindenevő" továbbra se lehet tudni hogy mit miből és mennyit eszel. Hiedelmeknek ellentétben nem kell rizsen meg csirkemellen élni, de ha a kalóriád nagyrészét szar kajákkal viszed be amibe szinte semmi protein nincs(fagyasztott pizza, chips, süti stb) és nem tudsz bevinni legalább annyi proteint gramra amennyi a testsúlyod akkor nagyon lassan fogsz fejlődni.
Az edzésed sikerének 50% a konyhában van a másik 50% meg az edzőteremben de mind a kettő egyaránt fontos hogy fejlődj.
Így is van, csak te csináld! A lényeget le írtad élvezd haver, mert ettől leszel te is boldog!
Én magamban olyan edzéstervet "írtam", hogy ha felkelek hajnali 3 órakkor és edzeni van kedvem, akkor lemegyek edzeni. Élvezd!
Sok sikert kívánok a továbbiakban is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!