Mi történik ha étrendezés nélkül gyúrok?
Figyelt kérdés
Nem fogok egy idő után fejlődni? Szóval lemegyek a terembe heti 4x edzek keményen, és nem fog izmom épülni mert nincs meg a kaja? Valaki eddz így egyáltalán?2022. jan. 4. 13:26
1/17 anonim válasza:
Fogsz fejlődni, csak nem úgy ahogy szeretnél, és egy idő után elmegy a kedved az egésztől
3/17 anonim válasza:
Vigyél be fehérjét. Fogsz nőni mert leírásod alapján megadod az ingert az izmaidnak.
Edzés-regenerálódás-kaja
Jó edzést kívánok, szép napot üdv!
4/17 anonim válasza:
A fizikai munkások is izmosodnak, szóval valamennyire fogsz fejlődni. Viszont lassabban és jó eséllyel sokkal zsírosabb is leszel mellette.
5/17 anonim válasza:
Fejlődni fogsz, de ne lassítsad az amúgy is lassú izomépítés folyamatát tovább.
Fehérjére figyelj főleg, 1g/ttkg hez nem kell túl sok figyelem, de jobb lenne ha 1.6g/ttkg ra mennél rá ami még mindig nem olyan vészes
6/17 anonim válasza:
Attól függ mit értesz szerintem a nincs meg a kaja alatt, nem viszed be a szükséges mennyiségeket vagy egész nap mekizel.
7/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Úgy értettem, hogy ami épp van azt eszem. A mirelit pizzától kezdve a csirkemell rizs kombóig mindent. Szóval mint egy klasszikus mindenevő, csak emellé eljárok edzeni.
2022. jan. 4. 17:16
8/17 anonim válasza:
Szerintem nem olyan nehéz normálisan kajálni, de te tudod
9/17 anonim válasza:
Én jó étrenddel se fejlődök semmit szóval sztem genetikán múlik.
10/17 anonim válasza:
Mit írkáltok baromságokat pl. zsírosodás.
Eddig zabáltál össze-vissza, ha most is ezt teszed + edzel, akkor megy le zsír (ha van) és izmosodsz. Ennyi
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!