Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Otthoni lábedzéshez elég 1...

Otthoni lábedzéshez elég 1 pár 25 kilós kézi súlyzó?

Figyelt kérdés
Ennyi súllyal lehet látványosabb eredményt elérni?

#edzés #otthon #sport #Kézi súly
jan. 17. 13:49
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Valamihez valameddig biztos elég, de két darab nem állítható súlyzóval progresszív edzésről nem lehet beszélni, így nem tudom, mit értesz "látványosabb eredmény" alatt, de ne nagyon számíts semmire.
jan. 17. 14:38
 2/5 A kérdező kommentje:
Állítható súlyzók, ezt elfelejtettem írni.
jan. 17. 14:41
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ameddig olyan gyakorlatokat végzel velük, amikhez elegendő progressziót biztosítanak, addig elég. Utána már nem elég.
jan. 17. 14:43
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Kezdőnek igen, de az ekkora súlyt pár hónap alatt ki lehet nőni, és akkor több fog kelleni.
jan. 18. 13:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha pl kozák stb guggolással is kombinálod akkor valameddig igen. Teremben lehet a legbiztonságosabban, leghatékonyabban izmosodni, de nekem pistol squat-al is elég jó combizmokat sikerült építenem, de ezt nem ajánlom (sérülésveszélyes).
jan. 24. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!