Kovid utáni edzés? Heló Aki volt kovidos mikor kezdte újra az edzést? Mennyit hagyott ki? Tényleg 2-3 hétig nem lehet edzeni (otthon például) és nem lehet erőltetni a szervezetet?
Figyelt kérdés
2022. jan. 2. 10:27
1/8 anonim válasza:
Igen, tartsd be, mert baj lesz belőle ha nem tartod be!!
2/8 anonim válasza:
En 3 napot hagytam ki anno asszem. De csak 2 napig voltam kicsit szarul a covidtol. Te erzed..
3/8 anonim válasza:
Nem ajánlatos az erőteljes testmozgás, mert a szervezet így is kimerül a betegség miatt, és az edzés is kimeríti. 2 hetet várj az edzéssel.
4/8 anonim válasza:
Vigyázz mert mostanában elég sok gyúrós kinyiffant, csak óvatosan
5/8 anonim válasza:
Érdemes óvatosnak lenni. Egyébként tudom, hogy senki sem szívesen költ erre, de szerintem nem árt elmenni ilyenkor egy poszt-covid szűrésre, főleg egy olyan embernek, aki edz.
6/8 anonim válasza:
Óriási különbség van covid és covid között emberenként, szóval erre nem tudunk válaszolni, amíg nem tudjuk hogy rajtad hogy jött ki.
Tünetmentes vagy minimál tünetes fertőzés után én max 2 napot várnék.
Olyannál mint egy átlag nátha: pár nap, max egy hét, de ahogy érzem, hallgatok ilyenkor a testemre és kész. Illetve nyilván nem szedem szét magam az első napokon.
Durvább betegségnél, tüdőgyuszi, ha nagyon legyengülnék stb simán várnék akár 2 hetet is vagy amennyit kell, ott ez már nem játék, kell idő hogy újra erős legyél. Valszeg az első edzős héten pl csak átmozgatnék, mint egy hosszabb kihagyás után.
7/8 anonim válasza:
Tünetektől függ, én pl egyetlen napot sem hagytam ki, de nálam nem is volt több kis nátha, köhögés, hőemelkedés-38 fokos alacsony láz kombónál. Kb 5 nap után már semmi bajom nem volt, abból 4et edzettem.
8/8 anonim válasza:
A második héttől folyamatosan terheltem magam. Azért szerintem te is érzed hogy megterhelte a vele járó láz a szíved.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!