Fényképek alább! Steve Reeves tablettákkal juttatta be szervezetébe az anabolikus szteroidokat, vagy már szúrt ő is, miután hat-hét év alatt naturálként elérte a maximumát?
Szegényt egyesek le-strand-fazonozzák, pedig (szerintem) csodálatos, amit elért. Úgy vélem jóval kevesebb kemikália elég az ő némely ember szerint "észrevehetetlen" alkatához és annak fenntartásához, mint például Vörös Zoltán fizikumához annak fénykorában.
De persze (én is tudom, hogy) azért ez sem utolsó:
:)
A nagyokosok csak egy aprócska tényt felejtenek el,hogy amit elert az nagyjaból 70 évvel ezelőtt volt.
Ez olyan,mintha valaki fikázná az első néhány levegőbe emelkedő repülőgépet,mert milyen lassúak már egy vadaszgéphez képest!
Csakhogy az önmagában sokkal nagyobb felfedezés és teljesítmény, előrelépés volt,ha úgy nézzük,mint mostani körülmények között legyartott xy model,vagy típus!
Igen, köszönöm, csak megerősítettél. ;)
Erre is tudsz (vagy valaki tudna) válaszolni?
"Tablettákkal juttatta be szervezetébe az anabolikus szteroidokat, vagy már szúrt ő is, miután hat-hét év alatt naturálként elérte a maximumát?"
Azaz a tabletta is elég az ilyen szinthez, vagy a tesztoszteron izmokba injektálása megkerülhetetlen?
Régen volt egy cikk, aki egy korabeli sztáredzővel készült.
steve reeves és sergio oliva elsőnek csak oral turinabol nevű szert szedte, danadoltól sokkal erősebb hatást produkál, de kevesebb mellékhatást.
pár éve megpróbálta leutánozni pár gyártó, de ez már nem a régi szer volt.
Sergio oliva később nyilatkozta, hogy az oral turinabol mellé kapott akkor még ritkaságszámba menő primabolone-t és decát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!