Miért nincs változás? Cél: szálkásodás
Picit leljebb viheted a kalóriát, mondjuk 1600ra, és vedd komolyabban az edzéseket, hogy ne legyenek annyira lightosak. Ha ennyi sokat edzel szerintem leljebb is viheted a gyakoriságot, mert ez így heti 16 edzés, élsportolók sem szoktak ennyit edzeni, regenerálódni se lehet nagyon ebből. Amelyik nap van foci, szerintem a külön kardio nem kell, edzőtermi edzést is leviheted 3-4re, de azok legyenek rendes kemény edzések, a hiedelemmel ellentétben a nőknek is ugyan úgy kell edzeni, mint a férfiaknak, nem pedig gumiszalagokkal meg ultrakönnyű súlyokkal (persze van minimális különbség, pl. vádlizni meg csuklyázni szerintem nem ajánlatos nőknek, a progresszió is sokkal lassabb, de az edzés intenzitásnak hasonlónak kellene lennie).
A kardio is legyen kardio. Nem azt mondom, hogy 5 perc alatt nyírd ki magad, mert az nem éget el elég kalóriát, de ha pl. edig 20-40 percet nyomtad, akkor a végére legyél rendesen kifáradva.
Ez a fehérje még pont jó sztem (tudom le fognak pontozni de akkor is így gondolom).
Az is lehet, hogy túl sokat edzel, a regeneráció is fontos.
De 65 kilóra ne mondd azt, hogy dagadt vagy, mert megőrülök...
A 2000 kalória neked inkább plusz, vagy legföljebb szinten tartás, de talán a mérleg többet tud mondani.
Ember 65kiló vagy? Az kva kevés!
Miről beszélsz?
Szálkásodni akarsz, de miből?
Nem akarlak mesérteni de 173 cm vel még a bmi elavult modszerrel is kevés a testsúlyod.
Rád elsősorban izom kéne,hogy legyen mit szálkásan látni rajtad.
Először pakolj fel valamit majd utánna akarj szálkásodni.
Igy szerinted hány kiló leszel,ha elkezdesz calt csökkenteni?56?
Melldsleg amit te csinálsz heti szinten az kva sok.6 kondi,7 cardio,3 fociedzés--
Ennyi edzéssel nincs az a csúcsgenetika aki tudna fejlődni.Egyszerűen nem pihenteted az izmaidat és csak kiégsz a francba..
Jolvan mivel focit írtál elkerülte a figyelmemet hogy nő vagy.
Mindegy.A tul sok energiat igénylő aktivitasod akkor sem optimális.Nem tudsz regenerálódni.Nem tudom milyen programot csinálsz,de A heti 6 kondi önmagaban is sok lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!