Ha elkezdek edzeni,vagy a meglévő edzésen változtatok,akkor kb. mennyi idő míg eredménye lesz a változásnak?
Ez a kedvenc kérdésfajtám.
Honnan tudjuk? Hogy nézel ki most? Kép? Milyen az étrended? Milyen az edzésterved? Mennyit alszol? Milyen az anyagcseréd? Hány éves vagy? Fiú? Lány? Van sérülésed?
És még tízezer egyéb kérdés, amire választ kéne kapni ahhoz, hogy TALÁN tudjunk érdemi választ adni.
Mégis, milyen irányba változtatsz?
Kitalálom:
fele ennyi munkával kétszer jobb eredményt akarsz elérni.
Nem fog mennI!
Korábban is edzettem otthon.És otthon is szeretném folytatni.Az étrendemet próbálom jobbá tenni.Céltudatosabban étkezni.A súlyzós edzések mellé hiit kardiós edzéseket is beiktattam.És a súlyzós edzéseknél a súlyon változtattam,nehezítettem.
Férfi vagyok,napi 7-8 órákat alszok átlagba.Az edzéseim külön izomcsoportokra vannak osztva,és úgy egész hétre be van osztva.
Inkább a mell,váll,bicepszre van kihegyezve.De csinálok hát,has,és lábedzéseket is.
Na, ez a kommented szinte nulla használható információt tartalmazott a fejlődésedre nézve. Viszont az egyértelműen látszik, hogy kicsit sem vagy tisztában az alapokkal és egy minimálisan sem érted a sport és az étkezés tudomány hátterét. Nagy változásokra így ne számíts.
Ha nem akarsz elolvasni néhány tanulmányt, amiből megértenéd az alapokat, akkor keress meg egy személyi edzőt vagy egy szakmai tanácsadót, aki segít neked eligazodni, különben nem fogsz olyan eredményeket elérni, mint amiket szeretnél. Valószínűleg semmilyen eredményt nem fogsz elérni.
"Ha elkezdek edzeni,vagy a meglévő edzésen változtatok"
"Edzeni" - olyan tág fogalom, mint a 'gyümölcs'.
Milyen edzést változtatnál milyenre?
Messze nem mindegy.
Edzés a szobabiciklizés és a ketlebelezés is, mégis, mennyire más a kettő.
Nem egyértelmű kérdésre hiába vársz egyértelmű és hasznos válaszra.
Korábban egész testet megmozgató és erősítő súlyzós edzéseket végeztem.
Most külön szedtem az egyes izomcsoportokat,és úgy edzem őket külön napokon.Egy francia rudat,és két egykezes súlyzót használok súlyokkal.
Mellette 1 héten 3szor végzek kardió edzést.Ami vagy futásból,vagy egész testet megmozgató kardiós gyakorlatokból áll.Ez rövid,15-20 perces edzés,intenzív formában pihenőszakaszokkal.
Korábban nem volt kardió,és most az étrendemen is javítottam a korábbihoz képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!