Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért tűnik ilyen kicsinek a...

Miért tűnik ilyen kicsinek a karom 39.5-ösen?

Figyelt kérdés

Május óta edzek, nem vagyok elhízva kb egy 17-20%on van a testzsírszázalékom mivel jelenleg tömegelek. Kondiban is 41-42es karja van több ottani srácnak is akikkel jóban vagyok, és feszítve meg alaphelyzetből is olyan mintha vagy 2x akkora lenne nekik, egyik csávónak 38as és neki is olyan mintha nagyobb lenne a karja mint nekem, tesóm 10 éve eddz kisebb nagyobb kihagyásokkal, és ő is mondta hogy nem érti meg ő is max egy 36osnak nézné. Rendesen le van mérve ő is lemérte, kondiban is lemértük már szóval azzal nincs gond. Ezzel lehetne valamit kezdeni vagy csak ilyen rossz a bicepsz, tricepsz genetikám? Esetleg formásítással mennék valamire? Tudom hogy nem nagy még ez sem, meg bőven lehet rá izmot építeni, csak már ígyis nagyon nehezen jön, aztán ha talán egy 1 év múlva sikerül felvinnem pl 42esre akkor nem örülnék ha ugyanúgy alig látszana valami :d

[link]

2021. dec. 21. 18:40
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Szerintem az se mindegy mihez viszonyítod. Mert viszonyíthatod pl Jordanehez, akkor azt mondanad, eleg bomba, vagy beallnal Swarczi mellé es úgy tűnne hogy formás es még egy kicsit nagyobb lenne mar hasonlítana, vagy beállsz egy ketmeteres súlyemelő mellé és rájősz hogy ilyen karod nehezen lesz.
2021. dec. 22. 14:58
 12/18 anonim ***** válasza:
Amugy most en is bicepszen vagyok rajta, szoval hajra!
2021. dec. 22. 14:58
 13/18 anonim ***** válasza:
Xdxd
2021. dec. 23. 11:14
 14/18 A kérdező kommentje:
Hajrá neked is :D
2021. dec. 23. 23:52
 15/18 anonim ***** válasza:
Mert az mínusz feles. 40től számoljuk. Olyan mint a 170 centi. Az mélység...
2021. dec. 24. 12:45
 16/18 anonim ***** válasza:
Mert az kicsi 😀 foleg ha nem 170 cm vagy
2021. dec. 24. 12:48
 17/18 A kérdező kommentje:
175 vagyok 😀😀 de amúgy tudom hogy még kicsi csak másokéhoz viszonyítva volt nekem nagyon fura, mert akinek így kb akkora mint nekem 38-41 azoknak mindnek jóval nagyobb a karja mint az enyém, vagy annak tűnik, és azért ilyen furcsa
2021. dec. 25. 00:40
 18/18 anonim ***** válasza:
Az enyemis nagyobbnak tunik mint amekkora valahogy az aranyaim miatt. De igazabol mind1is kinek mekkora meg milye milyen. Ugyis csak azt tudod h magadbol kihozod amit lehet
2021. dec. 25. 10:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!