Május óta edzek, nem vagyok elhízva kb egy 17-20%on van a testzsírszázalékom mivel jelenleg tömegelek. Kondiban is 41-42es karja van több ottani srácnak is akikkel jóban vagyok, és feszítve meg alaphelyzetből is olyan mintha vagy 2x akkora lenne nekik, egyik csávónak 38as és neki is olyan mintha nagyobb lenne a karja mint nekem, tesóm 10 éve eddz kisebb nagyobb kihagyásokkal, és ő is mondta hogy nem érti meg ő is max egy 36osnak nézné. Rendesen le van mérve ő is lemérte, kondiban is lemértük már szóval azzal nincs gond. Ezzel lehetne valamit kezdeni vagy csak ilyen rossz a bicepsz, tricepsz genetikám? Esetleg formásítással mennék valamire? Tudom hogy nem nagy még ez sem, meg bőven lehet rá izmot építeni, csak már ígyis nagyon nehezen jön, aztán ha talán egy 1 év múlva sikerül felvinnem pl 42esre akkor nem örülnék ha ugyanúgy alig látszana valami :d
Nem értem mi bajod. Ilyen testzsírral teljesen normális, hogy így néz ki. Ha szálkásabb lennél sokkal látványosabb lenne ez a méret. Így kb 45-46-nak kéne lennie, hogy olyan látványt nyújton mint egy szálkás 40es
2021. dec. 21. 18:43
2/18 A kérdező kommentje:
háát azért annyira nincs nagy testzsírom, akik lejárnak kondiba azok se szálkásak, még több a testzsíruk mint nekem, mégis 41-42es karuk olyan mint az enyémnek a 2x-e, csávó is annyi körül van mint én akinek 38as, nem tudom hogy jól mondtam e a 17-20%ot csak valami képről mértem be kb, van egy kis hasam de ha ráfeszítek pl látszik azért valamennyire a kocka is
2021. dec. 21. 18:50
3/18 anonim válasza:
Szamit h ki milyen magas, milyen hosszu a felkparja, alkarja stb. Optikailag mashogy hat. De amugy a 39-40 nemtulnagy 20%os tzsn.. az azert nem olyan szalkas. Te miota edzel? Tomegelj tisztan meg edz nagy sulyokkal. Mit menmyit csinalsz karra?
2021. dec. 21. 21:23
4/18 anonim válasza:
naturálban a lenyűgöző karhoz vagy alacsony tzs kell vagy baromi nagydarab kell legyél, giga karokkal és akkor nem számít a zsír
koksz nélkül nem lesz nagy szálkás karod
vagy sok zsír + nagy kar vagy kisebb 40-42 körüli de szálkásan
2021. dec. 21. 23:46
5/18 A kérdező kommentje:
Május óta tolom, persze tudom hogy úgy hogy nem vagyok szálkás nem lesz szép nagy 40esen, csak összehasonlításként másokkal akik ugyanúgy nem szálkásak és kbre majdnem ugyanakkora karunk van mégis nekik valahogy sokkal nagyobbnak tűnik, az a 1,5-2 centi amivel nagyobb nekik tűnik vagy 5-6nak. Amúgy össze vissza váltogatom a gyakorlatokat, scott padot mindig nyomom, kalapács, sima kétkezes bicepsz rúddal, meg stb. 3 gyakorlatot szoktam rá egy edzés alkalmával és heti 2x edzem, tricepszre 4et és azt is 2x egy héten.
2021. dec. 21. 23:53
6/18 anonim válasza:
Ha csak a felkarod nézem, az nem tűnik "kicsinek" negyvenesnek, de az alkarod vékony, az miatt optikailag csalóka az összkép.
2021. dec. 22. 07:57
7/18 anonim válasza:
Ez csak azért van, mert fedett. Nem is hinnéd mennyit számít. 16% körüli tzsm volt, eres volt a karom, de amikor lementem 10% környékére mindenki kérdezte a teremben, hogy hogyan nőtt ennyit a karom, közben meg kb 1 centivel kisebb lett. Én is sokkal nagyobbnak láttam, az első méréskor csalódtam is, hogy valójában kisebb😅
2021. dec. 22. 09:32
8/18 A kérdező kommentje:
Hát alkarra sajnos nem edzek túl sokat, pedig elkéne kezdeni:D Kíváncsi leszek mert ilyen május körül elkezdek majd kicsit leszálkásítani, remélem akkor majd úgy szálkásabban akkor jobb lesz
2021. dec. 22. 13:12
9/18 anonim válasza:
Biztos itt az ideje leszálkásítani 39.5es karnál?
2021. dec. 22. 13:39
10/18 A kérdező kommentje:
Májusig még valamennyit nőni fog, meg nem akarok teljesen leszálkásítani majd csak leadni azért egy pár kilót, mert már kezd kicsit több lenni a felesleg a kelleténél :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!