Mennyi idő alatt, és hány cm-t nőlt a bicepszed amikor elkezdtél edzeni?

Nem voltam pedáns a nyomkövetéssel. Annyi adatom van, hogy 2019.11. hókor 34 centi, 2020.10 hóban meg 36, viszont zsír is ment le bőven. Plusz ebbe beleesett azt hiszem az első 3 hónapos COVID lezárás is.
Aztán a COVID fäszság miatt hol lehetett járni, hol nem, és a mérésekkel sem voltam konzisztens. 3 év alatt nettó egy évnyit tudtam járni.

2008-ban nem mértem szóval nem tudom, de gondolom 30 valahány centi.
2025-ben 49 cm zsírosan. Zsír nélkül 43-45 között van, annak függvényében hogy éppen mennyire érdekel a "karozás". Ennél nagyobb már nem lesz.

Kb 32 volt mikor elkezdtem, most 42. De ez már,kb 3 ev edzés után megvolt. De számomra, a kar nem fontos, így ennél nagyobbat, nem igazán akarok, heti pár sorozat megy rá.
Keskeny derek, szeles hat, vall, és nagy combok. Ez a testalkat a cél előttem. Derek igy zsirosabban 78 cm, hátam 124 cm, combom 67. Hidegen mérve.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!