Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Próbáltátok Tari Ádám étrend...

Próbáltátok Tari Ádám étrend és edzéstervét?

Figyelt kérdés
Tudom hogy vannak fent szép eredmények a weboldalán, de a nem megfelelő eredményt nyilván nem teszi ki :)
2021. dec. 10. 19:37
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
70%

Amúgy kövezzetek meg, de sosem értettem, hogy mi olyan szép eredmény azokban a fogyásokban, amiket kitesz. Mert 98%-ban fogyásokat tesz ki.

A fogyáshoz kcal deficit kell. Pont.

Persze szép dolog, meg ügyes ha valaki le tud fogyni, de igazán nem kell ahhoz semmi extra. Ellenben egy száraz tömegnövelést nem találsz az oldalán eltőte utána képpel. A Tari félék 99%-ban fogyásokkal reklámozzák magukat.

2021. dec. 11. 13:11
 12/22 anonim ***** válasza:
Régebben valaki itt írta az oldalon, hogy sablonokat küld, nem egyénre szabott terveket.
2021. dec. 11. 14:16
 13/22 anonim ***** válasza:
44%

"Úgy nézek ki mint egy gyík 🦎" (#9)

Azt most nem lényeges, hogy hogy nézel ki. Ha nem akarsz kondiba járni, ahogy előttem is írták szerezz be otthonra néhány cuccot.

Én is évekkel ezelőtt egy pár szerelhető kézi súlyzóval, egy állítható fekpaddal és egy húzódszkodóval kezdtem a "szakmát".

Mérlegeltem, hogy a bejárás, a kondi bérlet stb. éves szinten mennyi... csak úgy jött ki, hogy szépen lassan a pincéből egy komoly kis konditermet varázsoltam. Ahová még a covid lezárások idején még az ismerősök is szívesen lejártak.

De, hogy ne csak a levegőbe beszéljek írj és küldök neked egy alap tömeg növelő étrendet, és edzés tervet ingyen és bérmentve.

#8-as voltam

2021. dec. 11. 16:40
 14/22 anonim ***** válasza:
21%
Hat ha nincs mas lehetoseged, segitseged akkor belefer az a 8 ezer 1x sztem 🤷‍♂️ aki azt irta kijon belole 30kg sulyt az nemtudom holel. Hasznaltam se talalsz 5-600/kg ar alatt meg inkabb terem am is.
2021. dec. 11. 17:37
 15/22 A kérdező kommentje:
Egyébként elmennék én kondiba, de egyrészt pár darab nagyon nagyon alap régi " kondigép " van otthon amin van láb , meg lehúzó és talán tárogató ha jól írom, csak eddig lusta voltam , de már két hete heti 5 napot csinálom és nagyon megkedveltem :) .
2021. dec. 11. 18:27
 16/22 anonim ***** válasza:
43%
Akkor nyomjad otthon mig el nem akadsz. Bar kondiba valszeg gyorsabban fejlodnel. Ha mar van pad meg guggoloallvany, rud meg egykezesek akkor siman le lehet edzeni mindent.
2021. dec. 11. 18:38
 17/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget , egy hónapot adok magamnak talán annyi idő után már kellene látszani valaminek. Ha nem megy segítséget veszek igénybe, de senki idejét nem akarom rabolni ingyen :) .
2021. dec. 11. 19:14
 18/22 anonim ***** válasza:
46%

A nagy helyzet az, hogy kezdőként kb semmit nem kell tudnod ahhoz, hogy eredményeket érj el.

1. Eddz keményen és rendszeresen, kövess egy hozzáértő által összeállított edzéstervet (ezer meg egy van ingyenesen, és 99%-uk annyiból áll hogy összetett gyakorlatok nagyrészt, semmiben nem lesz különb az amiért fizetsz). Amik a legfontosabbak az edzés során hogy a gyakorlatok helyes végrehajtását tanuld meg és kövess egy lineáris progressziót, de az utóbbit az edzésterved megadja számodra, nem neked kell kitalálni.

2. Ha hízni akarsz egyél kalória pluszban, ha fogyni akkor kalória deficitben. Emellett vigyél be elegendő fehérjét.

3. Aludj rendesen.

Minden más amit ehhez hozzálehetne tenni kb észrevehetetlen mennyiségbe segítene csak kezdőként. Most még nem kell túlgondolni semmit. Ahogy haladsz előre és látod hogy tényleg szereted csinálni, tényleg érdekel ez az egész, elkezdhetsz elmélyedni a témákban és optimalizálni dolgokat.

2021. dec. 11. 23:56
 19/22 anonim ***** válasza:
28%
Én most kezdem és egyénre szabott étrendet és edzéstervet kaptam. Mivel vannak itthon gépeim, súlyzóim nekem jó, hogy valakitől kérhetek segítséget, ha elakadok. És eü. problémáim is vannak, ahhoz lett alakítva az edzés. Ha végeztem elmondom milyen eredménnyel.
2022. jan. 23. 20:02
 20/22 anonim ***** válasza:
42%

Jaj... A srácot nem ismerem, de azért sok butaságot írtok.

Kezdőként mindegy mit csinál?

Dehogy mindegy. A jó edző felmérés után rád szabja az edzéseket és az étkezéseket. Figyelembe véve az igényeid és a testalkatod, mert az sem mindegy, amikor valaki izomtömeget akar növelni.

Akkor ajánlatos igazán edzővel dolgozni, ha fogalmad sincs mivel kell kezdeni a kondizást. Nem tudod mi micsoda, nem tudod mit hogyan és mivel érdemes kombinálni.

Lehet szavazni az edzőket, de igenis hasznos a munka, amit végeznek.

Én fitness wellness instruktor vagyok, de mielőtt a pályára léptem volna, túlsúllyal küzdöttem. Szuper edzőm volt, mindenben támogatott. Lelkileg is, amikor nagyon nem akartam éppen edzeni. Az elért cél után elvégeztem a sulit, hogy én is motiválhassak másokat.

Persze voltam olyan edzőnél is, aki a csirke rizs elvet vallja agyba főve és mellé ugyanazokat az edzéseket tolja le mindenkin látástól Mikulásig.

A jó edző rád figyel és az mindegy mibe kerül, mert nem az határozza meg, hogy minél drágább legyen.

Sokszor a nevet fizeted meg, ha kiemelkedő valaki.

Azt nézd, amikor edzőt választasz, hogy szimpatikus legyen, szakmailag toppon legyen. Bármit kérdezel tőle, tudjon válaszolni. Bárhogy is, vele kell dolgoznod. Amennyiben nem jó, te iszod meg a levét. Felhígult a szakma. Mára már inkább hivatás, csak kevesen gondolják így...

2023. aug. 30. 18:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!