Megérné nekem venni edzéstervet és étrendet?
Youtube-on több videós edzőt is találtam, árulnak edzéstervet és étrendet. Szerintetek érdemes lenne beruhzánmom rá?
Eddig nem sportoltam semmit, 22f vagyok 176 cm 80 kg. Totál vakon vagyok a témában
Én a helyedben inkább valami könyvet vennék,valamint az internetet használnám hogy alapos és átfogó képet kapjak az egész témában.A táplálkozástól kezdve az edzésig,a gyakorlatoktól kezdve a pihenésig.
Az edző elad neked valamit.Te pedig vakon követed,de nem fogod tudni miért és mit csinálsz,valamint hogy lépsz tovább,ha pldául mas edzésterv kell majd.
Persze lehet megint venni egy másikat,meg egy harmadikat,csakhát ezt a pénzt másra is fordíthatod.
Szerintem.
Manapság a neten mindent megtalálsz (a könyveket is általában le tudod tölteni). Ezért én egy vasat sem fizetnék ki személyi/videós edzőnek kezdő programokra.
Ha klasszikusokat olvasol (pl. Schwarzenegger könyveit), akkor azokkal nem nagyon tudsz mellényúlni (sőt szerintem jobban jársz, mint a sok divatos majomkodással, ami sok helyen megy mostanság).
Tele van a net mind a kettővel.
pl. builder.hu
Én vettem egy étrendet mikor kezdtem a kondit.
Teljesen személyre szabott volt és változatos. A mai napig ahhoz visznyítok,csak változtatok a makrókon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!