Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Megérné nekem venni edzésterve...

Megérné nekem venni edzéstervet és étrendet?

Figyelt kérdés

Youtube-on több videós edzőt is találtam, árulnak edzéstervet és étrendet. Szerintetek érdemes lenne beruhzánmom rá?

Eddig nem sportoltam semmit, 22f vagyok 176 cm 80 kg. Totál vakon vagyok a témában

2021. szept. 21. 18:10
 1/7 anonim ***** válasza:
86%

Én a helyedben inkább valami könyvet vennék,valamint az internetet használnám hogy alapos és átfogó képet kapjak az egész témában.A táplálkozástól kezdve az edzésig,a gyakorlatoktól kezdve a pihenésig.

Az edző elad neked valamit.Te pedig vakon követed,de nem fogod tudni miért és mit csinálsz,valamint hogy lépsz tovább,ha pldául mas edzésterv kell majd.

Persze lehet megint venni egy másikat,meg egy harmadikat,csakhát ezt a pénzt másra is fordíthatod.

Szerintem.

2021. szept. 21. 18:35
 2/7 anonim ***** válasza:
87%

Manapság a neten mindent megtalálsz (a könyveket is általában le tudod tölteni). Ezért én egy vasat sem fizetnék ki személyi/videós edzőnek kezdő programokra.

Ha klasszikusokat olvasol (pl. Schwarzenegger könyveit), akkor azokkal nem nagyon tudsz mellényúlni (sőt szerintem jobban jársz, mint a sok divatos majomkodással, ami sok helyen megy mostanság).

2021. szept. 21. 18:46
 3/7 anonim ***** válasza:
80%
röviden: Nem
2021. szept. 21. 19:38
 4/7 anonim ***** válasza:
79%

Tele van a net mind a kettővel.

pl. builder.hu

2021. szept. 21. 19:56
 5/7 anonim ***** válasza:
51%
Amit ő elad neked egy vagyonért, azt te is megtalálod, ha használod a guglit. Ennél hülyébb pénzkidobást nem nagyon tudok elképzelni, mint hogy valaki ezeknek a youtube-os fitness nyikhajoknak fizessen. A legtöbbjük amúgyis vakon van sok mindenben.
2021. szept. 21. 20:26
 6/7 anonim ***** válasza:
51%

Én vettem egy étrendet mikor kezdtem a kondit.

Teljesen személyre szabott volt és változatos. A mai napig ahhoz visznyítok,csak változtatok a makrókon.

2021. szept. 21. 20:49
 7/7 anonim ***** válasza:
51%
Én írattam értrendet és nem bántam meg. Teljesen személyre szabott, korra, mozgásra, munkára tekintettel. Fő alapelve a 16-8-as megosztás, tehát egy nap van egy 8 órás időablak, ahol ehetsz, utána "koplalsz". Sok folyadékot kell inni és nincs benne se glutén, se tej, se feldogozott kaják. Szóval sok zöldség, túró, kefír, szárazabb húsok (marha, csirke, sertésszűz), ezekből elég változatos kaják készülnek.
2021. szept. 22. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!