Milyen étrendet illetve edzésterveket érdemes követni?
Izmot szeretnék felszedni
Nagyon nehezen hízok
180centi vagyok 55-60 kilóval (tudom..tudom..)
Illetve a BiotechUSA Beef Protein pora tud picit segíteni?
Milyen étrendkiegészítőt ajánlanátok?
mennyire szeretnél részletekbe menő választ?
edzés terv és étrend ügyben.
akkor fizzes meg egy személyi edzőt.
szívesen
Köszönöm szépen
De itt a városban nincs egy sem
Főleg covid idején :D
Pedig a magadfajtának tényleg meg kéne fizetni egy JÓ személyi edzőt, aki egyénre szabottan, célzottan össze tud állítani egy megfelelő edzéstervet és egy hatékony diétát a számodra.
Olvasgass vissza ezen az oldalon! Látni fogod, hogy csak ma ez már a többedik ilyen kérdés. Gyakorlatilag az oldal sport témaköre csak nehezen hízó és nehezen fogyó illetőkkel van tele, akiknek fogalmuk nincs se az edzésről, se a táplálkozásról.
Ne vegyél beef proteint, amíg azt se tudod mire való. A fehérje nem arra való, hogy segítsen az izomfejlődésedben. A fehérje nem valami doppingszer. A fehérje egy makrotápanyag, ami rendkívül fontos egy sportolónak. Ugyanolyan fontos, mint a lassú felszívódású szénhidrát, vagy mint a telítetlen zsír. Ha nincs hatékony edzésterved és kielégítő étrended, akkor nyugodtan ihatsz te napi 10 beef proteint, nem fogsz fejlődni. A beef protein arra való, hogy ha nincs meg a szükséges napi fehérjebevitel, akkor este igyál egyet, hogy meglegyen. Ehhez számolnod kell a makrotápanyagot. Amíg azt se tudod miről beszélek, addig tartózkodj minden táplálékkiegészítőtől, mert felesleges.
Ha nehezen hízó alkat vagy, de izmot szeretnél építeni, akkor a súlyzós edzés mellé egy olyan diéta kell neked, amivel kalóriatöbbletbe kerülsz. A lényeg, hogy több kalóriát égess el, mint amennyit beviszel, és akkor hízni fogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!