Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért ilyen nehéz kalóriadefic...

Miért ilyen nehéz kalóriadeficiten élni?

Figyelt kérdés
2021. dec. 8. 19:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

miért mi a gond?

éhség,fáradtság,erővesztés?

2021. dec. 8. 19:17
 2/11 A kérdező kommentje:

1

Energia hiány. Az edzést alig tudom befelyezni. Pulzus 200-on mindig.

Plusz letargia, kedvtelenség.

Libidó hiány.

Hasonló nyalánkságok.

2021. dec. 8. 19:19
 3/11 anonim ***** válasza:
Hagyd abba! Egyél normálisan, de mértékkel, mellette pedig edz! Én is ezt teszem. Súlymegtartáson vagyok, és egy éve egy deka sem jött rám. Francnak sem kell ez a kalóriadeficit, még akkor sem számoltam, mikor diétáztam, mégis lefogytam.
2021. dec. 8. 19:34
 4/11 A kérdező kommentje:

3

Jó az anyagcseréd?

Nekem sem rossz egyébkét de mindig feljön egy kis pocak amikor tömegelek.

De nem látom ennek értelmét naturban

2021. dec. 8. 19:39
 5/11 anonim ***** válasza:

Mi a célod?

Hány kg vagy jelenleg?

nő/férfi?

Hány éves vagy?

Mekkora a decifit?

Volt fogyás?

2021. dec. 8. 19:40
 6/11 A kérdező kommentje:

5

32 vagyok

95kg

Deficit úgy 300-400

Fogyás volt 3-4 kiló

2021. dec. 8. 19:42
 7/11 anonim ***** válasza:

Igen értem ez azért annyira nem sok decifit.

Milyen magas vagy?

Lehet a problémád akár a hirtelen ch megvonástól is,de akár hormonproblémák miatt is. Pajzsmirigy túl/alul működés,inzulinrezisztencia. Ezt a letargia és libidóhiány miatt gyanítom. Akinek ilyen gondja van,annak a kalóriadecifit,diéta csak nagyobb problémát okoz,mert először a probléma gyökerét kell megszüntetni.

Edzőhöz jársz?

2021. dec. 8. 19:46
 8/11 anonim ***** válasza:
Sajnos a kalória deficit mindig fog kellemetlen tünetekkel járni,hisz kevesebbet eszel, mint amire szükséged lenne a testednek, és minden erejével azon van, hogy ösztönzzön az evésre. Ezt persze lehet elviselhetobbe tenni, ha vitaminban, rostban, ásványi anyagban gazdag ételeket eszel, kevés kaloria tartalmú és nem térfogatúakat, ételek jól párosításával glikemias index szempontjából az utóbbit és ami az egyik leghatasosabb, hogy lefoglalod magad.
2021. dec. 8. 22:00
 9/11 anonim ***** válasza:
Nagy*
2021. dec. 8. 22:01
 10/11 anonim ***** válasza:

Próbálj olyan ételeket enni amikben adott méretre/tömegre minél kevesebb kalória van tehát minél nagyobb legyen hogy megtöltse a gyomrodat és kevés kalóriát tartalmazzon pl.:gyümölcs,zöldség,csirke stb

Zsíros ételeket amennyire lehet kerüld mert a zsírban sok kalória van de ne vidd túlzásba mert fontos egy minimum szintet bevinni.

2021. dec. 8. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!